Elégedettek vagytok a Milka csokival?
Figyelt kérdés
Régen annyira szerettem,de mostanában nem is veszek.Egy édes massza az egész. Alig van benne kakaó,olyan lett,mint egy ócska tortabevonó.Ti is észrevettétek?2011. aug. 22. 11:38
11/28 A kérdező kommentje:
Annyi szóljon a Boci mellé,hogy az a félédes fajta tényleg nagyon jó.
2011. aug. 22. 12:03
12/28 anonim válasza:
Jobb mint a többi, ha meg minőségire vágyok veszek abból a 90%-os kakaótartalmú csokiból (nemtom most mi a neve hirtelen). Lehet nem pont 90%-os, jó az 60-70-nek is, de mindenképp érezni, hogy sokkal több a kakaó benne mint a többibe. A Milkából meg az ízesített csokikat szoktam néha venni (epreset főleg), simát sosem.
13/28 anonim válasza:
Az en izlesemnek is a Milka tul edes,nem olyan reg kaptam egy tablaval,piacon vettek,Milka-t irt rajta,de jo hamisitvany volt,pocsek volt az ize.Mostanaba inkabb a Toblerone-t veszem,de az se olyan jo mint gyerekkoromba,vagy csak akkor izlett jobban.
14/28 anonim válasza:
Bociból a sztracsatellásat szeretem nagyon. Milkából a fehér jó, meg a simát szoktam venni, esetleg a nugátosat, nem rossz, de tényleg mintha régen jobb lett volna. Viszont van belőle ez a nagy táblás, nem tudom hány grammos de mindegy, gondolom érthető melyikről beszélek, arról ami nagy. :D Na az finomabb, mint ezek a sima kicsit, szóval én inkább azt veszem, ha milkát ennék, kínai kisboltban nem is sokkal drágább, 450 ft, rendes boltokban is csak 800 ft körül va, és tovább megmarad (kivéve ha felzabálom egy nap alatt, hehe). Egyébként meg amit nemrég fedeztem fel, az Aldiban kaphat Choceur márkájú táblás csoki, 300 ft. Eddig csak simát vettem belőle, de van többféle is szerintem (kókuszos rémlik hirtelen). Az is édes, de szerintem finomabb mint a milka.
15/28 SzilKa válasza:
Amióta ettem Lindt csokit, a Milka tényleg elég ócskának tűnik... Már nem szeretem.
16/28 anonim válasza:
Mostanában egyre kevésbé ízlenek a milka csokik, mert túl édesek.
Inkább kis csokikat szoktam vásárolni, mint a mars, a snickers és társai. Azok még ugyanolyanok, mint régebben voltak.
17/28 anonim válasza:
A Milka még mindig finom, ha édesség hiányom van, mindig epres milkát veszek :) főleg a kis sziveskés pralinéja finom. igen, a boci az már nem jó. Gyerekkoromban szerettem a sárgabarackos-kekszes bocit, múltkor vettem, de nem lehetett megenni, annyira gagyi lett.
18/28 anonim válasza:
A milka fehércsoki majdnem olyan,mint régen volt,az a kedvencem...a többiben van némi változás,de nem számottevő...a boci viszont borzalmas...régen imádtam,de mostanra nagyon megutáltam
19/28 anonim válasza:
Milka csokishabos isteni,imádom!!!!
20/28 anonim válasza:
Nem vagyok vele elégedett, és abszolut egyet értek veled. Ez egy lehúzós csoki, semmi értékelhető tartalom nincs benne. Ha a Szerencsi csokigyárban összesepregetnék, lehet jobb csokit csinálnék abból, mint a milka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!