Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy kell megnyúzni a galambot?

Hogy kell megnyúzni a galambot?

Figyelt kérdés
Linkeljetek nekem 1 oldalt ahol ezt leírja?
2011. aug. 21. 10:33
 1/2 Futurare válasza:
100%
ne nyúzd, hanem kopasztd!
2011. aug. 21. 10:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Le kell forrázni először, vagy forró vízbe tenni. Aztán megkopasztani, vagyis kitépkedni a tollait. Utána le kel vágni a fejét, aztán kibelezni. Ezt óvatosan, hogy ne sérts fel a beleit, mert egyben kell kiszedni. Ezt egy hosszú vágással lehet megtenni, a mellétől a lába közéig vágd fel. Utána a lábait kell levágni. Ezután gyakorlatilag csak a fej, lábak és bél nélküli galamb van már meg, vagyis csak hús és a csontváz.
2011. aug. 21. 10:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!