Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan osszunk be ennyi pénzt?

Hogyan osszunk be ennyi pénzt?

Figyelt kérdés
A fizetés 26-dikán lesz és addig még van 6 nap,erre a 6 napra 3500 Ft-unk van,3-an vagyunk(2 felnőtt 1 gyerek) El vagyok keseredve,hogy lesz ez elég kajára.... Anya is szomorú =( Már visszaválthatós üvegeket is adtunk be meg minden... Már nem tudom,hogy mit kéne csinálni,hogy elég legyen....:(
2011. aug. 19. 21:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
nekem azt mondta egy idősebb okos ember h mikor fiatal volt és éhesek voltak de nem volt pénzük pattogatott kukoricát ettek és rengeteg szódavizet ittak rá :) telíti a gyomrot.
2011. aug. 20. 01:12
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

a mostani teszkós újságból összeírtam Neked pár dolgot, amivel szerintem 6 napig kihúzzátok.

-egy kiló sertés-marha vegyes darálthús 650-ft.

-egykiló zala vagy olasz felvágott 1000 ft.

- 2 kiló fébarna kenyér 300 ft.

-2 lt uht tej 260 ft.

-3 kiló krumpli 240 ft.

-1 kiló paradicsom 130 ft.

-1,5 kiló paprika 240 ft.

-1 kiló hagyma 150 ft.

-1 doboz tojás 200 ft. (igaz csak m-es)

-1 kiló liszt 130 ft.

-2 kiló szilva 200 ft.

és elfogyott a 3500 ft.

egy kiló húsból kenyérrrel rengeteg fasírtot tudsz csinálni, és nem kell egyszerre megenni.mindenki két db plusz főzelék. a többi a fagyóba és megint lehet majd sütni belelőle.

az egy kiló szalámit is szépen be lehet osztani,hideg és meleg szendvicsre. (melegre, amikor már szikkad a kenyér)

a többiből fantáziád szerint készíthetsz dolgokat.

lecsó, paprikáskriumpli, leves ha még csak egy kiló szilvát veszel akkor élesztőre is futja, akkor lehet lángos, pizza szalámis, hagymás, feltéttel,friss paradicsommal.

egyéb alapvető dolgot, pl zsír vagy olaj nem tudtam számolni, mert nem fért bele.

akkor a szalámi helyett valóban egy rúd parizer jöhet számításba, vagy egy kiló lecsókolbász.

gondolom a hó elején sem dőzsöltök, de próbálj meg a jobb napokon is egy kicsit szorítani a szokásos kajapénzen, és pl minden nap egy dobozba dobsz egy kétszázast.

az is kisegíthet a hóvégén, mint mankópénz:))

üdv.

2011. aug. 20. 07:17
 23/26 anonim ***** válasza:
Azért figyeljetek arra is, hogy a papának (valószínűleg) kell a fizikai erő a munkavégzéshez, és ami elég egy gyereknek, vagy munkanélküli felnőttnek, nem biztos, hogy elegendő egy fizikai munkát végző felnőtt férfinak!
2011. aug. 20. 07:35
 24/26 anonim ***** válasza:

ez már a meglévő "javak" elosztása családon belül...:)

de a valóság az, hogy szomorú sorsú embertársaink vannak,

olykor szívszorítóan méltatlan helyzetekbe kerülve.

a jövőtől az ember mindig jobblétet remél, aztán csak arra eszmél, hogy nemcsak egyhelyben toporog, hanem lassan

süllyed, süllyed.

kislány koromban (50-60-as évek,) anyukám sokszor küldött át egy rokonunkhoz 100 ft-ért, hogy kihúzzuk a fizetéséig.

egy heti kajapénz volt az is, igaz akkor is nagyon szűkösen négyőnknek..

nem hittem volna, hogy visszajön ez a világ.Kedves kérdező, nagyon megértelek.

2011. aug. 20. 08:07
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

22,06-os, 22,16-os vagyok!

Kedves előző! Mit gondolsz, én honnét tudtam ennyiféle "olcsó" receptet hirtelen felsorolni, leírni. Esetenként én is előveszem ezeket még ma is.

Nem szégyen a szegénység, csak qurva kényelmetlen!

2011. aug. 20. 11:07
 26/26 anonim ***** válasza:
81%
hát igen,belém is annyira belémivódott a spórolási mánia, hogy, ha lottó ötösöm lenne, akkor is a böngészném az akciókat, és képtelen lennék 6000-ft-os bélszínt, meg libamájat enni:))
2011. aug. 20. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!