Hogyan osszunk be ennyi pénzt?
Hogy lehet ilyen magyarországon??
Ku...va anyját a kormánynak!!! ,háború van hogy embereknek nem telik normálisan kajára vagy mivan?
Nem tudom kertes házban laktok e? Ha igen akkor a rezet vasat össze kell szedni és elvinni a fémátvevő helyre. ebből is csinálva pár ezer forintot. Azzal is egyet értek hogy sok főzeléket meg tésztát kell csinálni ami viszonylag olcsóbb. Reggelire vajas meg zsíros kenyér. csinálj pontos kalkulációt mi mennyibe kerül és a legfontosabbakat vedd meg.
szia!
3500 Ft-ból még meg lehet oldani 6 nap étkezését, nem luxus az az étel, ami kikerül, de étel.
Pár ötlet:
babkonzerv, kukoricakonzerv kb. 150 Ft a nagyobb boltokban, lehet belőle csinálni: babfőzeléket, hagymásbabot, kukoricás babot, csak jól kell fűszerezni és finom.
egyéb: 1 kg liszt kb 170 Ft + 1 db élesztő 70 Ft + víz, és kész a pizzatészta, nem sok feltéttel, de paradicsompüréből készített szósz mellé 300 Ft + egy kis szalámi, ha jól van elkészítve a tészta finom ez is, akár sajt nélkül is.
aztán..1 db borsókonzerv szintén 150 ft, ebből lehet főzelék v leves, ehhez hasonlókat találhatsz még boltokban... lencsfőzelék stb.
én nem vagyok valami konyhatündér, a főzeléket sima olajos-lisztes rántással szoktam megoldani, és finom szokott lenni.
lencsefőzelék, sárgaborsófőzelék, taekababfőzelék, mirelit spenót, sóka, most 99ft abból is lehet főzelék 1-1 főtt tojással
káposzta most olcsó abból egy káposztástészta-laktató
tejfölös tészta
lecsó, piacon most 120-150/kilo
rántott cukkini kenyérrel
dinnye-laktató és finom is most 45ft/kg-penny
egy kilo zabpehely 200ft-reggelinek vízzel kásának felfőzve finom
banán piacon most 99-ez lehet vitaminforrás és nasi is
rizs-200ft vegetás vízbe felfőzve nagyon finom így üresen is vagy ütsz rá 1-2 tojást
piacon barack most 120ft-nasinak ez is jó lenne
egy rúd párizis 500ft ez rizshez, krumplihoz, főzelékhez feltétnek nagyon jó, vagy zsömlébe szendvicsnek
nagy üveg lekvárt vegyetek kenyérrel megenni nagyon jó, vagy lekváros tésztának, grízmek
sütőben krumplit+hagymát süssetek
lisztből ha tudtok ti magatok süssetek kenyeret
darálthús+töb kenyér-fasírt kijönne több adag
májkrém+zsömle
joghurt+zsömle
még az előző vagyok, kihagytam párat:
pl. káposztából + egy kevés darált húsból + rántásból is csinálhatsz ebédet, vagy sült krumpli+tükörtojás, vagy penny marketben lehet kapni olcsó parajpürét, egy kis tejjel elkészíted, tükörtojás feltéttel, nálunk viszonylag olcsó a gomba a piacon, 500 Ft 1 kg, abból sok rántott gomba kijön, pl. krumplival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!