Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan osszunk be ennyi pénzt?

Hogyan osszunk be ennyi pénzt?

Figyelt kérdés
A fizetés 26-dikán lesz és addig még van 6 nap,erre a 6 napra 3500 Ft-unk van,3-an vagyunk(2 felnőtt 1 gyerek) El vagyok keseredve,hogy lesz ez elég kajára.... Anya is szomorú =( Már visszaválthatós üvegeket is adtunk be meg minden... Már nem tudom,hogy mit kéne csinálni,hogy elég legyen....:(
2011. aug. 19. 21:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
ezt a májas dolgot én is megcsinálom, összefutott a számban a nyál :D
2011. aug. 19. 22:22
 12/26 anonim ***** válasza:
Hárman vagytok, mint írod. Tehát nincsen sok fogyasztó,kereső meg kettő. Mi az oka annak,hogy hónapszám így jártok?
2011. aug. 19. 22:25
 13/26 anonim ***** válasza:
.
2011. aug. 19. 22:31
 14/26 anonim ***** válasza:
60%
Én a pont helyett inkább ételt küldenék Neked,add meg a címedet priviben és küldök neked ételt,vagy ami kell,Nagyon sajnállak...!!!!!!! :(
2011. aug. 19. 22:39
 15/26 anonim ***** válasza:
17%

Hogy lehet ilyen magyarországon??

Ku...va anyját a kormánynak!!! ,háború van hogy embereknek nem telik normálisan kajára vagy mivan?

Nem tudom kertes házban laktok e? Ha igen akkor a rezet vasat össze kell szedni és elvinni a fémátvevő helyre. ebből is csinálva pár ezer forintot. Azzal is egyet értek hogy sok főzeléket meg tésztát kell csinálni ami viszonylag olcsóbb. Reggelire vajas meg zsíros kenyér. csinálj pontos kalkulációt mi mennyibe kerül és a legfontosabbakat vedd meg.

2011. aug. 19. 22:40
 16/26 anonim ***** válasza:
Nincs kettő kereső csak egy,hiába hogy nem sok a fogyasztó azért 3-an vagyunk az sem semmi. És van egy kiskutyánk is. Meg a betegésgek is elvisznek egy csomó pénzt,váratlan kiadások....:(
2011. aug. 19. 22:41
 17/26 A kérdező kommentje:
Hát igen,sajnos nincsen kertes házunk,ezért még nehezebb a megélhetés,hát sajnos idejutottunk,ezzel a kormánnyal,azért régebben nem volt ilyen szegénység...Azt csináljuk már,hogy minden hónap végén fillére pontosan kiszámoljuk az alapanyagok árát és abból csinálunk valami kaja félét....Már teljesen kikészülünk ebben a nincstelenségben,mert ez nem normális,nemhogy még másra nem jut még kajára sem =(
2011. aug. 19. 22:47
 18/26 anonim válasza:

szia!

3500 Ft-ból még meg lehet oldani 6 nap étkezését, nem luxus az az étel, ami kikerül, de étel.

Pár ötlet:

babkonzerv, kukoricakonzerv kb. 150 Ft a nagyobb boltokban, lehet belőle csinálni: babfőzeléket, hagymásbabot, kukoricás babot, csak jól kell fűszerezni és finom.

egyéb: 1 kg liszt kb 170 Ft + 1 db élesztő 70 Ft + víz, és kész a pizzatészta, nem sok feltéttel, de paradicsompüréből készített szósz mellé 300 Ft + egy kis szalámi, ha jól van elkészítve a tészta finom ez is, akár sajt nélkül is.

aztán..1 db borsókonzerv szintén 150 ft, ebből lehet főzelék v leves, ehhez hasonlókat találhatsz még boltokban... lencsfőzelék stb.

én nem vagyok valami konyhatündér, a főzeléket sima olajos-lisztes rántással szoktam megoldani, és finom szokott lenni.

2011. aug. 19. 23:02
 19/26 anonim ***** válasza:

lencsefőzelék, sárgaborsófőzelék, taekababfőzelék, mirelit spenót, sóka, most 99ft abból is lehet főzelék 1-1 főtt tojással

káposzta most olcsó abból egy káposztástészta-laktató

tejfölös tészta

lecsó, piacon most 120-150/kilo

rántott cukkini kenyérrel

dinnye-laktató és finom is most 45ft/kg-penny

egy kilo zabpehely 200ft-reggelinek vízzel kásának felfőzve finom

banán piacon most 99-ez lehet vitaminforrás és nasi is

rizs-200ft vegetás vízbe felfőzve nagyon finom így üresen is vagy ütsz rá 1-2 tojást

piacon barack most 120ft-nasinak ez is jó lenne

egy rúd párizis 500ft ez rizshez, krumplihoz, főzelékhez feltétnek nagyon jó, vagy zsömlébe szendvicsnek

nagy üveg lekvárt vegyetek kenyérrel megenni nagyon jó, vagy lekváros tésztának, grízmek

sütőben krumplit+hagymát süssetek

lisztből ha tudtok ti magatok süssetek kenyeret

darálthús+töb kenyér-fasírt kijönne több adag

májkrém+zsömle

joghurt+zsömle

2011. aug. 19. 23:05
 20/26 anonim válasza:

még az előző vagyok, kihagytam párat:

pl. káposztából + egy kevés darált húsból + rántásból is csinálhatsz ebédet, vagy sült krumpli+tükörtojás, vagy penny marketben lehet kapni olcsó parajpürét, egy kis tejjel elkészíted, tükörtojás feltéttel, nálunk viszonylag olcsó a gomba a piacon, 500 Ft 1 kg, abból sok rántott gomba kijön, pl. krumplival.

2011. aug. 19. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!