Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért van a dinnyében ennyi mag?

Miért van a dinnyében ennyi mag?

Figyelt kérdés
Imádom a dinnyét de mindig kell fél óra mire megeszek egy szeletet a sok mag miatt :@
2011. júl. 26. 22:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
nyeld le :) a nagy részét én is lenyelem a többit kiköpöm :D most fogok enni
2011. júl. 26. 22:58
 2/15 A kérdező kommentje:
de mindig ráharapok egyre és kiráz a hideg úgyhogy magozgatom inkább tovább..
2011. júl. 26. 22:59
 3/15 anonim ***** válasza:
én is utálom és nem is eszem meg ,mert nem szeretem mikor a fogam között ropog egyenként kipiszkálom:D
2011. júl. 26. 23:15
 4/15 anonim válasza:
Én ezért nem ettem egy ideig dinnyét, most meg már annyira sincsen türelmem magozgatni, így csak fogok egy szeletet, és rágom, a magok meg majd úgyis kijönnek.
2011. júl. 26. 23:19
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Létezik úgynevezett mag nélküli dinnye is, vegyél olyat! Persze abban is van mag (olyan dinnye nincs, amiben egyáltalán nincs mag) de általában sokkal-sokkal kevesebb, mint a sima dinnyében.
2011. júl. 26. 23:28
 6/15 anonim ***** válasza:

Imádom a dinnyét, de utálom a magokat.

Megenni nem megy, mindig a torkomon akad egy kis mocsok. xD

És még egy átlagos dinnye elmegy. De amit múltkor vettünk, az ultratermékeny volt, szerintem több volt benne a mag, mint a dinnye, én olyat még nem láttam. Oo

2011. júl. 26. 23:31
 7/15 anonim válasza:
100%

Vág egy vékonyabb szeletet, és késsel magold ki. xd nekem 3 perc..

atyáááám. nem esztek dinnyét a magok miatt???:O DINNYE A LEGJOBB !!!

2011. júl. 26. 23:49
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem értem mi a baj a magokkal, én megeszem a magokat is. :D
2011. júl. 26. 23:53
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
én észre se veszem a magokat,fogom és eszem,nem is érzem.meg nem harapok rá:Dnyámi..megyek eszek is:)jóó sok maggal:D 14L
2011. júl. 27. 00:13
 10/15 anonim ***** válasza:

Ha már dinnye, akkor végre megkérdezem: a dinnyét ti rágjátok vagy a nyelvetekkel a szájpadlásotokra nyomva összepréselitek és lenyelitek? Mert anno mikor valaki kérdezte hogy miért szedegetem a magokat, miért nem nyelem le, és közöltem hogy én nem tudom úgy rágni hogy ne zavarjon a mag, kb hülyének néztek hogy miért rágom...Mert úgy oké h összenyomom és lenyelem úgy meg tudom enni magostul, de én totál hozzászoktam hogy rágom nembírom máshogy enni. Még a fagyit is úgy eszem hogy rágó mozdulatokat csinálok a számmal..most én vagyok a hülye akkor? :D

Egyébként nyaranként annyi dinnyét eszek, hogy rajtam már nem fog ki egy rakás mag, és bármennyi van benne, simán kiszedem egy pillanat alatt aztán mehet a hami :D

2011. júl. 27. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!