Miért van a dinnyében ennyi mag?
Imádom a dinnyét, de utálom a magokat.
Megenni nem megy, mindig a torkomon akad egy kis mocsok. xD
És még egy átlagos dinnye elmegy. De amit múltkor vettünk, az ultratermékeny volt, szerintem több volt benne a mag, mint a dinnye, én olyat még nem láttam. Oo
Vág egy vékonyabb szeletet, és késsel magold ki. xd nekem 3 perc..
atyáááám. nem esztek dinnyét a magok miatt???:O DINNYE A LEGJOBB !!!
Ha már dinnye, akkor végre megkérdezem: a dinnyét ti rágjátok vagy a nyelvetekkel a szájpadlásotokra nyomva összepréselitek és lenyelitek? Mert anno mikor valaki kérdezte hogy miért szedegetem a magokat, miért nem nyelem le, és közöltem hogy én nem tudom úgy rágni hogy ne zavarjon a mag, kb hülyének néztek hogy miért rágom...Mert úgy oké h összenyomom és lenyelem úgy meg tudom enni magostul, de én totál hozzászoktam hogy rágom nembírom máshogy enni. Még a fagyit is úgy eszem hogy rágó mozdulatokat csinálok a számmal..most én vagyok a hülye akkor? :D
Egyébként nyaranként annyi dinnyét eszek, hogy rajtam már nem fog ki egy rakás mag, és bármennyi van benne, simán kiszedem egy pillanat alatt aztán mehet a hami :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!