Miért van a dinnyében ennyi mag?
Figyelt kérdés
Imádom a dinnyét de mindig kell fél óra mire megeszek egy szeletet a sok mag miatt :@2011. júl. 26. 22:55
11/15 anonim válasza:
Én nem rágom, régebben csak azokat szedtem ki, amik nagyon szem előtt voltak, a többit lenyeltem, meg sem éreztem őket. De ma már mindegyiket kipiszkálom. De továbbra sem rágom. :)
12/15 doboszoli válasza:
A dinnye a legkedvesebb gyümölcsöm.
Nem szoktam a magokkal foglalkozni, hanem ahogy Lenin elvtárs mondta: "Be a szervezetbe!"
13/15 anonim válasza:
Nekem a tálalás fél óra, de megéri. Félgömb alakú kanállal kis golyókat készítek belőle, a magoktól is megszabadítom közben, utána pedig evőpálcikával eszem, így nem csöpög, nem folyik és nem leszek teljesen maszatos a végére. Minden más módszerrel eláztat.
14/15 A kérdező kommentje:
akkor szerintem egyértelmű: mindenki imádja a dinnyét csak magozni nem. erre van az asszony.
2011. júl. 28. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!