Budapeseti vagyok és lesz lány kikérésem. elöbb a mi lakásunkba hivtuk a vendégeket ott meg vendégeljük! milyen ételet csinájuk? 40 fő re sajnos 40 főre nem tuduk megteriteni de 3 asztal annak telekéne lenni az egyik asztal italokkal lesz tele.
köszönöm elöre is a válaszokat
2011. júl. 31. 19:45
1/8 anonim válasza:
Ilyen esetben a hidegtál a legcélszerűbb.Nem kell megteríteni. A 3 asztal elég lesz erre.
2011. júl. 31. 20:08
2/8 anonim válasza:
fasírtok, hideg saláták:krumpli, főtt tojásos, ubi , francia stb. Sült húsok, ki szendvicsek, ezekkel nem nagyon nyúltok mellé. kéne édesség is, sós sütik és nem hamar romlandók.
2011. júl. 31. 20:09
3/8 anonim válasza:
Ilyen asztalra illik a gyümölcsöstál is.
2011. júl. 31. 20:15
4/8 anonim válasza:
A legegyszerűbb a krumplisaláta.
Kisüthetsz csirkecombokat, azt egy tálba rakod. Köré díszítésként teszel paradicsomot, egy kis zölddel. A zöld színű zöldség általában jól mutatnak a paradicsomon.
Rántott hús.
Rántott hal.
Görög saláta.
Káposzta saláta.
Palacsinta.
Meggyes piskóta.
2011. aug. 1. 12:28
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm én is ezekre gondoltam de inkább megkérdezem hogy szégyenkezek utána.. sütikre gondoltam én is
2011. aug. 1. 12:34
6/8 anonim válasza:
Rántotthús , rántotthal nem jó hidegen.
Hrelyette inkább kolbásszal töltött karaj, fasírt golyó, egybesült tarja, hidegen szeletelve.Sajttál,szeletelt szárazkolbász, szalámi.
Csinálj egy nagyadag tartármártást, egyik tálba keverd kukoricával, másikba borsóval,majd céklával. Nagyon mutatósak és finomak.
2011. aug. 1. 13:19
7/8 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval: a fasírt golyó nagyon finom!
2011. aug. 1. 14:25
8/8 A kérdező kommentje:
mert ugye lesz ebéden ilyen sajttal sonkával töltött csirke mell . rántott hús, töltött csirke comb, meg éjfélkor: töltött káposzta! na az a kérdés hogy amikor az én lakásomba jönnek akkor is húst szolgáljak fel? Esküvőn húst hússal? akkor biztos nem beszélnek ki? hány kg hús elegendő 40 főre? plusz még akiket a csak a polgárira hívtam előbb őket bele se számoltam kb: 50 főre Kösz élőre is a válaszokat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!