Spike8742 kérdése:
Melyik étteremből, pizzériából lehet cigarettát is rendelni az étel mellé?
Figyelt kérdés
Az még jobb ha valaki tud olyat ahonnan másfajta dohányárut is lehet rendelni. Olyan éttermekre, pizzériákra lennék elsősorban kiváncsi, amelyeknél interneten is el lehet küldeni a megrendelést.2011. júl. 22. 09:24
2/9 anonim válasza:
Étteremből nem hinném, viszont taxisok jó pénzért vesznek neked cigit.
3/9 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy Budapest belvárosáról van szó, mert ugye az éttermek csak bizonyos távolságig vállalják a kiszállítást. De ha ezen kívül valaki tud ilyet mondani az is érdekel, úgy legalább tudni fogom, hogy van ilyen.
2011. júl. 22. 09:53
4/9 anonim válasza:
Ejha,milyen jól megy Neked,rendelni a cigit.Miért nem ballagsz el egy boltba?
5/9 anonim válasza:
Szerintem inkább azokat az éttermeket keresd, ahol eleve van dohányáru - szerintem manapság az már elég ritka -, és telefonon hívd fel őket, és beszéld le velük.
Bár tényleg elég mókás, hogy egy doboz cigiért nem tudsz leugrani a közeli kisboltba vagy kútra. :D
6/9 anonim válasza:
Egyik "menő",újgazdag szomszédom,a közvetlen alattunk lévő garázsboltból hozatja fel minden reggel a kakaós csigáját..
7/9 anonim válasza:
Rendeni csak azt lehet, ami az ÉTLAPON van.
9/9 anonim válasza:
étteremből tuti nem lehet, ha esetleg ismerősöd a futár lebeszélheted vele, hogy menetközben ugorjon be venni neked cigarettát.
Amúgy taxisok szoktak vinni, de akkor a fuvardíjat is ki kell fizetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!