Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » 14 éves vagyok, és káros...

14 éves vagyok, és káros lehet nekem az energiaital? Csak kiváncsi lettem, mert eddig körülbelül 10 dobozzal ittam meg

Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 13:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Hanem miért?

2011. júl. 23. 11:17
 22/25 anonim ***** válasza:

Miért iszol 14 évesen energiaitalt nyári szünetben?

Egyébként én húsz évesen ittam először. Vizsgaidőszakban jól jön, bár én inkább jegeskávépárti vagyok.

Ha viszont tényleg energiát akarsz, inkább menj el futni vagy kerózni reggel. Sokkal jobban fel lehet ébredni. Ha meg lusta vagy, esetleg időd nincs, vannak olyan energiaitalok, amikben nem koffein meg taurin van, hanem mate teából és guaránából vannak. Az sokkal egészségesebb.

2011. júl. 23. 11:41
 23/25 Offthewall ***** válasza:
Nem tudom hogy 1 aminosavon mit fikáztok, inkább a koffeinre meg a fél tonna cukorra hívnátok fel a figyelmet ami benne van. Pont nem a taurin, hanem a koffein miatt nem ajánlott a fogyasztása! a gingko biloa gyökér sem veszélyes a szervezetre, nem mintha lenne benne.
2011. júl. 23. 17:37
 24/25 anonim ***** válasza:
Amíg nem "muszáj" ne igyál ilyesmit. Én gyárban dolgozom, ahol olyan nagyok az elvárások, hogy mindenki issza, hogy jól teljesítsen. Én is ezért iszom, mert pl. nem leszek álmos, és fel tudok pörögni tőle. De tudom, hogy nem tesz jót, és pl. délutánosban lehetőleg mellőzöm.
2011. júl. 24. 08:43
 25/25 anonim válasza:

Szia :D

Ha sokat iszol belőle, akkor igen...!

Ne bagózz, ne fogyassz majd alkoholt, élj egészségen életet! :D :D :D

Jó egészséget! :D

2012. aug. 21. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!