A pezsgő és az energiaital együtt nagyon káros? : D
Figyelt kérdés
Mert nemrég nagyon berúgtam ettől a párosítástól.
Pedig egy pohár pezsgő meg 3-4 liter energiaital:D
Tehát az alkohol nem volt sok... :D
Légyszi ne ugassatok le
2009. szept. 24. 19:36
1/9 anonim válasza:
Te beteg vagy! Hogy lehet meginni 3-4 litert abból a lóh.gyból?? o.O
2/9 anonim válasza:
Alkohol érszűkítő, energiaital értágító hatású tehát eléggé bekavartál a szervezetednek.
Ha egészséges vagy, akkor semmi bajod nem lehet ettől.
Nekem se volt soha pedig én mindig azzal kísérek mindent.
3/9 anonim válasza:
Szia.Az bizti, hogy nem tesz jót, de anno én is mindig ezt ittam a bnőmmel, pezsgő+ 2doboz redbul, nagyon finom az tuti.Nekem annyi bajom volt tőle, hogy buli után sosem tudtam aludni:D
Azóta van 1 fiam és már rég ittam ilyet, de ahogy lesz egy kis szabad estém fel is hívom a bnőm:)
4/9 anonim válasza:
van olyan koktél ami pezsgő, energiaital és vodka keveréke. tehát nem hiszem h annyira káros lenni...
5/9 anonim válasza:
meg egyébként én meg 1 üveg bor + 2 redbulltól nem rúgtam be egyátlalán, sztem inkább az volt a baj h nem kellett vna 3-4 liter energiaitalt meginni, magában is veszélyes ilyen mennyiség... haltak már bele 5 literbe:S
6/9 anonim válasza:
nemtom ki irta a leges legeslegelső választ de te hülye f*sz az energia ital gecc finoom..xD én imádoom..xD
7/9 A kérdező kommentje:
énis imádom :D
2009. szept. 29. 20:29
8/9 anonim válasza:
Nem káros, állítólag volt már olyan, aki túlélte :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
9/9 anonim válasza:
Valaki a szívendöfést is túlélte.Akkor az sem káros???haha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!