Nagyon fontos valaki nézze már meg milyen ételfesték van a disney-s epres-banános joghurtban?
Hogy lekopogjam (pedig nem is vagyok babonás) ma még nem ment a hasa és tegnap délután sem, sőt tegnap este, és ma is evett már. Inni is szépen iszik. Nagyon érdekel a tenyésztés, mindenképp megírom mi lett az eredmény.
Másnap nem tudok gondolni, mert egyszerűen olyan rossz evő, hogy még a keksz is bolti (pedig elég sűrűn sütök én is) amit eszik. Lehet, hogy tényleg jobb lesz itthon csinálni a joghurtot :(
Még nincs eredmény, ha csak az nem, hogy a gyerek allergiás a gyógyszerre amit kapott :S
A tenyésztésért pénteken telefonálok.
Sikerült megtudom az eredményt, nem volt könnyű, mert olyan lekezelően bántak velem, hogy már határozottan kezdtem bemorculni. Közölték, hogy ők most nem érnek rá telefonálni, mert van egy csomó beteg. Erre mondtam, hogy úgy gondolom, hogy az én gyerekem is a betegük, úgyhogy legyenek szívesek...
Egy óra és két telefonálással később meg is tudtam, hogy minden negatív.
A poén, hogy nem is volt szükség az antibiotikumra, nem is értem ezzel miért nem akarta megvárni a tenyésztést. Nem elég, hogy a doki a hasát meg sem nézte mikor ott voltunk, aztán rossz receptet adott, tehát a beteg gyerekkel még mehettünk vissza a jóért, még ez is.
Ráadásul képes hülyének nézni, meg beszólogatni. Oké, nem mondtam el, hogy én is egészségügyis vagyok, bár nem hinném, hogy változtatott volna a hozzáállásán, ez így is, úgy is szégyen. Mélységesen fel vagyok háborodva!
Ja és a kiütéseiből egyet nézett meg, és közölte, hogy csípés na szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!