Miért nincs már bifidus essensis az Aktivia joghurtban? Léztezett egyáltalán?
szerintem semmiképp ne vegyetek olyat mivel függöséget okoz, ezt patkányokon ki kísérletezték, ráadásul egy orvosnak egyre több gyerek betege lett ugyanazon panaszokkal és rengeteg időbe telt mire rájött, hogy azért betegek mert mind rá voltak szokva a cuccra és a szállito nem hozott többet belőle.
És a Bifidusz Eszenzííísz csak marha nyálból és marha vérből készített táptalajon állítható elő, ezér van tele az Activia további izfokozokkal szinezékekkel stb.
Ezt olvastam.
EZ NEM IGAZ!
Már ott sántít, hogy a natur activiában NINCS se színezék, se ízfokozó!
Ha egy baktérium csak marhavérben és nyálban tenyésztik, akkor hogy szaporodik el a tejben a joghurtgyártásnál?
Azt is bebizonyították, hogy a Bifiduszt E3423-mal, E3.14-gyel és E666-tal stabilizálják és színezik, mert egyébként csak marhavérből és -nyálból készített táptalajon lehet tenyészteni! EZEK TÉNYEK! És nem csak Amerikában! Jakupcsek Gabriella a reklámban szájába vesz ugyan egy kanál Bifiduszos joghurtot, DE NEM LÁTSZIK, HOGY NYEL! Azt már bezzeg nem mutatták, ahogy az "Ennyi!" elhangzásakor azonnal kiköpte az egészet! Bódi Sylvi is csak lóbálta a Bifiduszos kanalat. ŐK TUDJÁK! Mert elmondták nekik!
teljes cikk
Ha beírod keresőbe a marhavér bifidus szavakat, megtalálsz egy csomó hoax adatbázist, mivel ez egy lánclevélben terjedő hazugság.
22:22 szerint ez tény. Akkor ha CSAK vérben és nyálban tenyészthető, akkor hogy tenyészik a tejben? Ez üti egymást.
E3423 nincs: Az -számok csak 1599-ig tartanak
E3.14: 3.14 a pi értéke E-számoknál nincs tört. Az E314 egy antioxidáns, nem stabilizátor, nem színezék
E666: 666 a sátán száma. Az E-rendszerben a 666-os számhoz nem rendeltek anyagot
Utálom, ha valaki hazugságokat tényként állít be, és úgy terjeszti.
:DDDD
az egy részlet volt, ha rákattintottál volna a cikkre, akkor láthatnád :D
egyébként egyértelmű hogy ez igaz. Persze a cég probálja magát védeni, mint ahogy ezt mások is tennék...:) nagyon kevés dolog van manapság, amihez nem használnak fel kegyetlenül állatokat.
Láttam, hogy részlet, de itt te terjeszted, azt állítva hogy igaz, de mint fent levezettem látszik, hogy ez egy hoax, és az emberek bolondítására készült.
De tőled nem is várnék mást, mutatja a hasznos válaszaid százaléka (jelenleg 18%), hogy nem vagy egy megbízható ember, és eddig a válaszaid nagy részét lepontozták.
Téged meg minősít, hogy mindent elhiszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!