Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kcal, fehérje és ch...

Hány kcal, fehérje és ch lehet egy gyümölcsös Cserpes joghurtban?

Figyelt kérdés
Kb. annyi mint bármilyen más gyümölcsjoghurtban? Vagy annál azért jobb?
2011. szept. 14. 15:55
 1/9 bix ***** válasza:
rá kell legyen írva
2011. szept. 14. 16:43
 2/9 anonim ***** válasza:
nincs ráírva, az energiatartalma sincs ráírva
2011. szept. 14. 17:02
 3/9 anonim ***** válasza:

Itt megtalálod:

[link]

2011. szept. 14. 17:05
 4/9 A kérdező kommentje:

Egészen konkrétan semmi nincs ráírva. Illetve ennyi: Pasztőrözött tej, ribizli (8%), cukor, joghurt kultúra. Zsírtartalom legalább 3%

És 250g-s.

2011. szept. 14. 17:07
 5/9 A kérdező kommentje:
áááá, köszi! pedig a honlapon is kerestem, de vagy béna vagyok, vagy a honlap béna:)
2011. szept. 14. 17:08
 6/9 A kérdező kommentje:

Na akkor még egy kérdés - a számolás nem erősségem, de ebben a beltartalom számolásban meg full kezdő vagyok.

Ha a fehérje nem g-ban, hanem százalékban van megadva (mint ahogy a zsír is, és a szénhidrát is) az azt jelenti, hogy a 250 g x százalékát kell vennem?

Tehát 250 g a joghurt, aminek a fehérjetartalma 2,8% akkor 7g fehérje van benne, a ch tartalom 13,17% tehát 33g ch?

Jól számoltam?

2011. szept. 14. 17:17
 7/9 anonim ***** válasza:
vajon a százalékszámítás hányadikos tananyag, 5 vagy 6?
2011. szept. 14. 17:28
 8/9 A kérdező kommentje:

Mint a mellékelt ábra mutatja, szerintem ment is, excelbben büdzséből jutalékot számolni sem szokott gondot okozni, és a közgáz szigorlatot is megoldottam valahogy, csak már nem tegnap volt :)

De abban nem vagyok biztos, hogy ilyenkor ezt kell számolni. Tehát hogy ez a % azt jelenti, hogy a teljes 250g-nek az x%-a fehérje.

Bocs, ha hülyeséget kérdeztem, megerősítést kértem, hogy reálisak-e a számok, mert sosem figyeltem ezeket, nem tűnne fel, ha tizedes jegyekkel elszámolnám.

2011. szept. 14. 17:40
 9/9 anonim válasza:
egyébként rá van írva a nyitófülnél
2013. márc. 29. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!