Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért nincs már bifidus...

Miért nincs már bifidus essensis az Aktivia joghurtban? Léztezett egyáltalán?

Figyelt kérdés
A volt biológiatanárunk azt mondta hogy a termékgyártók mindennek adnak valami tudományos nevet, hogy hitelesebbnek tünjenek.
2009. márc. 16. 16:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%
engem nem az minősít, hogy a válaszaim hány %ban hasznosak, mivel nem szoktam tanáécsokat osztogatni, és azért csak tudom hogy megbizható vagyok e vagy sem, eddigi kb 4 hozzászólásom alapján nem itélhetsz meg :)
2009. márc. 17. 16:04
 12/21 anonim ***** válasza:
71%
Én megítéllek az itteni hozzászólásaidból: ülj le, EGYES!
2009. márc. 17. 16:16
 13/21 anonim ***** válasza:
19%

fájdalmas :)

azért vagyok lepontozva, mert fiatal korom ellenére vegetáriánus vagyok.. és egyébként egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy tényleg marhavérből és nyálból készített táptalajon állitható elő a bifidus E.. nem mondom hogy biztos, de ne akarj már okosabb lenni.:P

2009. márc. 17. 16:23
 14/21 anonim ***** válasza:
27%
ja meg mer, ti, engem szidók, lepontoztatok :'D
2009. márc. 17. 16:25
 15/21 anonim ***** válasza:
72%
Mivel eddig nem írtad, hogy vegetariánus vagy, marhaság, hogy azért pontoztak le. Azért pontoztak le (én is) mert hazudsz.
2009. márc. 17. 16:29
 16/21 anonim ***** válasza:
72%
Ha a "ne akarj már okosabb lenni"nekem szólt, aki kifejtette miért nem igaz a cikk. Akkor azt üzenem, hogy nálad mindenképp okosabb szeretnék lenni. Különben mivel ez a szakmám, jobb ha elhiszed amit írtam. Tehát ebben a témában biztos, hogy okosabb vagyok nálad.
2009. márc. 17. 16:35
 17/21 anonim ***** válasza:
22%

Nah tényleg most irok utoljára.

A válaszaim azért 18%ban hasznosak, mert ezekben a témákban leirt véleményemet (a vegásokban) lepontozták. Vagyis akkr még azt hittem. Most látom, hogy ti pontoztatok le. XD na mindegy.

2009. márc. 17. 17:20
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna hogy ilyen szócsata lesz ennél a kérdésnél. Összegezve van az Aktiviában ilyen probiotikum, amit a Danone fel is használ a marketingjéhez.
2009. márc. 18. 21:32
 19/21 anonim válasza:
97%
Mindegyik joghurtban illetve kefírben van valamilyen kultúra. Az Activiára már nem írhatják ki h az ő egyedi Bifidus Essensisük mert más termékben is megtalálható. Ezért lett a neve Bifidus Actireguláris vagy mi a szösz. Nem tudom hogy hogy tenéysztik ezeket a kultúrákat (amúgy természetesen vannak véres agar táptalajok) de ha már kirakják a polcra akkor biztosan alkalmas emberi fogyasztásra mivel ellenőrzik.
2009. márc. 23. 20:04
 20/21 anonim ***** válasza:
75%
Teljesen egyetértek a tanároddal.Mint kiderült tartamaznak az emésztésre hasznos baktériumokat,de koránt sem oldanak meg minden problémát,az egész csak reklámlobbi.Ha figyeltél a reklámra újabban hozzáteszik a végén ,hogy:pár hetes fogyasztás után egészséges étrend mellett rendben van minden idebent,vagy valami hasonló.A lényeg az egészséges étrenden van ,ezzel bebiztosítják maguknak az esetleges reklamáció elhárítását sikertelenség esetére.Szóval felét se hidd el amit a reklámok mondanak.Üdv.
2009. márc. 28. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!