Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nos hát, mit ettél ma?

Nos hát, mit ettél ma?

Figyelt kérdés
Azt akarom megtudni,hogy mit ettél ma!
2011. júl. 14. 17:26
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
100%

reggeli 1 szendvics sajtkrémmel és zöldséggel

tízórai alma

ebéd rizs párolt padlizsánnal, pár kocka piritott sertéshússal, olvasztott mozzarellával

uzsi 5-6 sz sonka, 2 pari, 2 paprika

vacsi joghurt parival és paprikával

2011. júl. 15. 20:04
 52/61 anonim ***** válasza:
100%

3 tál cini minis más nem

dinnyét ennék de tej & görögdinnye nem jó páros..D

2011. júl. 15. 20:06
 53/61 anonim ***** válasza:
100%

Reggeli: rántotta teával

Tízórai: szendvics

Ebéd: rántott krumpli

Vacsora: gulyás

2011. júl. 15. 20:07
 54/61 anonim ***** válasza:

ma 17:21 vagyok

Jaaaaaaj nem igaz.:D Én nagyon örülnék, ha Magyarországon élhetnék, de erre Európa egyik legszerencsétlenebb országában kell élnem, Szerbiában, de egyszer úgyis elhúzok innen...

Ha tényleg szeretnél ilyet inni, akkor ha pl nyaraltok Görögországban, Bulgáriában, Montenegróban, akkor ne Románián ill. Horvátországon keresztül menjetek, hanem Szerbián keresztül, valahol térjetek le az autópályáról egy városkában, vegyetek egy karton ilyen csokistejet, és voilá, nem volt fini csokistej, van fini csokistej! :)

Kajákhoz visszatérve: Nem ettem joghurtot azóta, csak dinnyét kb félórája. nyam-nyam.:D

2011. júl. 15. 20:21
 55/61 anonim ***** válasza:

Megint én.

Egyébként így néz ki ez a finomság: [link]

2011. júl. 15. 20:23
 56/61 A kérdező kommentje:
Kedves Szerbiában élő: Nem hiszem,hogy mennénk nyaralni ilyen helyekre egyelőre! :) De akkor ezek szerint te nem szeretsz kint lenni :( Mért mentél ki? Én sem ettem joghurtot,most fogok borsólevest! :)
2011. júl. 15. 20:25
 57/61 A kérdező kommentje:
Jól néz ki! :)
2011. júl. 15. 20:30
 58/61 anonim ***** válasza:

Megint én. :D

óóóóó. én nem mentem ki. :D Én [sajna] ide születtem. :S

De mindenből ki kell hozni a maximumot, úgyhogy most itthon adom a formám, aztán később meg majd lesz valami. Csak pozitívan. :)

Ja és 10 körül ettem még valami epres rizst. [nem made in home-osat, hanem valami boltban készen kaphatót]

neszeneked fogyókúra. (N)

2011. júl. 15. 23:39
 59/61 A kérdező kommentje:
23:39 Ja értelek,akkor én teljesen el vagyok tájolva :D Látom nagyon nem szeretsz ott élni,de hidd el,itt sem sokkal jobb a helyzet :( Sajnos minden országnak megvan a maga baja,én kb 2 órája ettem borsólevest utána azta joghurtot aztán meg sós mogyit,már nem eszek,megyek aludni :) Mindenkinek Jóccakát!!!:)
2011. júl. 16. 00:41
 60/61 anonim ***** válasza:
100%

Kávé

főtt kukorica

tejbegríz

kávé

szalámis kenyér

banán

túró rudi

kávé

csipsz

multilé

tejbegríz

töltött cukkini

2011. júl. 20. 20:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!