Nos hát, mit ettél ma?
elképzeltem ahogy eszitek a lédús,mézédes görögdinnyét..
micsoda kínzó ábrándok..:)
Én most bármit megadnék egy fél dinnyéért..:)
De be kell érnem más gyümölcsökkel ami szintén éretlen és íztelen..de itt a titok hogy Angliában miért túlsúlyos minden harmadik ember..Mert nincsenek egészséges,finom gyümölcsök,így jobb híján fish & chip,hamburger és kebab marad...
De remélem,hogy jövő nyáron is jó meleg lesz amikor hazamegyek nyaralni,és annyi dinnyét eszek(mit eszek..avval fogok aludni is :)
Kedves Angliában élő,Én meg Téged irigyellek,hogy nálatok nincs meleg,mert szívbeteg vagyok,és ez a hőség kikészít,nagyon rosszul vagyok,napról-napra,nem csak Én,hanem sajnos nagyon sok sorstársam...Hidd el nagyon szerencsés helyzetben vagy,inkább legyen 20 fok,mint 40 árnyékban.
Amit ettem tegnap:
Reggeli:joghurt
Ebéd:nagyon kevés zöldbableves
Vacsora:dinnye
Nem bírok enni,alig várom hogy elmúljon már ez a borzasztó meleg!
Reggel:
Kérdező írta:
17:45 Tényleg kedvesen? Miért?:D
Kérdezőnek a válaszom erre:
7. osztályos tananyag --> Irónia :D [ a válaszoló ironikus módban értette azt, hogy kedvesen kérdezted, mert olyan parancsoló hangon van az, hogy "azt akarom megtudni, hogy mit ettél ma!"]
egyébként ma eddig: egy tál gabonapelyhet tejjel, és egy szelet pizzát.
13:03 Köszi,ezen mosolyogtam,jó fej vagy! :D amúgy fiú vagy? vagy lány?
Amit én ma ettem:
Reggeli: borsóleves ami már inkább dél felé volt :D
Ebéd:ezért elcsúszott
Most meg volt egy délutáni étkezésem: zsíros kenyér,töpörtyű,parival,paprikával! :D Jó paraszt kaja ;)
Vacsora: Még nem tudom de szerintem vajaskenyér,kockasajjtal,keménytojással,parival :D
Mindenkinek ment amúgy a zöld kezecske! :)
ma 13:03 vagyok.
haha. kössz.:D lány vagyok. :)
azóta amúgy még ittam egy 3fajta belgacsokis [étcsoki, tejcsoki, fehércsoki] - mogyorós csokistejet. :D
meg már éhezem megint, úgyhogy szerintem valami gyümölcsjoghurtot vagy ilyesmit fogok enni, este meg dinnyeeee. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!