Nos hát, mit ettél ma?
JAJ! de irigyellek titeket.Két okból is.
1.hogy meleg van
2.hogy van finom dinnye..(itt pocsék ,ehetetlen dinnye van ami drága is,így nem veszek)
De mit is ettem:
reggelire : 3 db virdlit,pickle szósszal ,és zsömlével
ebédre: sült krumpli+ yorkshire pudding + csibefalatkákkal
vacsorára szerintem rendelni fogunk kebabot.
Reggeli: 1 db kakaós jóreggelt, málnás danone joghurt
Ebéd: hideg szamócaleves (tasakos, amire csak tejet kell önteni)
Uzsonna: Activia ivójoghurt (epres-kiwis ízű)
Vacsora: egy kis tányér sajtos tejfölös tészta, tejeskávé, csokis cornetto fagyi
27/N
18.21 -es vagyok..
Angliában élek,közel a tengerparthoz.Így állandó hűvös szelek,és esők tarkítják az egész évet.Ma kivételesen jó idő van itt is.19 fok,így most ne kellett pulcsit felvenni,de azért a hosszú nadrág el kell..
Általában egy pulcsi vagy kardigán mindig kell hogy kéznél legyen ..
Néha olyan jó lenne a 30 fokos melegek,néha olyan jó lenne ha nem kéne takarót használni este,és nem kéne az esti fürdéshez befűteni a fürdőszobát.
Reggeli: kimaradt, mert dél körül keltem
Ebéd: 1 szelet pizza, majonézes virslisaláta, kicsit később sonkás-tejszínes rakott tészta és két közepes adag hideg gyümölcsleves, pár kanál baracklekvár
Vacsi: még nem volt, nem vagyok éhes, később lehet, hogy eszek még valamelyik majonézes salátából, mert van most vagy három féle a hűtőben
21/L
Kedves Angliában élő!
Nem akarlak ingerelni, de ma egy bő 13 kilós felével "beszélgettem el". Felénk a hevesi homokon, kitűnő dinnyék teremnek.
Sebaj, ha hazajössz, bepótolod.
reggeli 3 szelet amerikai toast kenyér
ebéd 1 tányér paradicsomleves 2 csirkecomb rízs
Vacsora 0,5 pizzad :D
18:52
Én most azért irigyellek,hogy a tengerparthoz közel laksz :) Itt még este 7-kor is ma 37 fok volt :( Vettünk dinnyét,gondoltam rád,ha gondolod adok neked is! :) És már nem is fogsz hazajönni??
Reggeli: weetabox tejjel
Tízórai: tejfölös túró (édes)
Ebéd: 3 szelet hús hidegen paradicsommal
Uzsonna: fokhagymás pirítos + csokis Guru
Vacsora: saláta
És még éhes vagyok. Plusz kb. 6 liter víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!