Ki hogyan készíti a levesbe a húsgombócot?
Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 17:41
1/7 anonim válasza:
1 kis májkrém konzerv, 1 tojás, 3-4 ek búzadara, pici só
eldolgozom 20 p. hütöben pihentetem.
4/7 anonim válasza:
A megdarált húst összekeverem tojással és zsemlemorzsával.Természetesen sót,és borsot is teszek bele.
5/7 anonim válasza:
25 dkg darált hús, 2 tojás, 3 ek. búzadara, só, bors eldolgozod kis gombocokat gyúrsz pihenteted 20 p.
A forrásba lévő levesbe kb 20 p. főzd a gombócokat.
6/7 anonim válasza:
Még mielőtt valaki tévedésbe esne: a máj nem hús. Húsnak a harántcsíkolt izomszövetet nevezzük. A májban pedig nem található semmiféle izomszövet. Csupán egy nagy emésztőmirigy.
7/7 anonim válasza:
Kedves 5-ös Válaszoló,akkor komolyan kell fél kiló darálthúsba 4 tojás?:O Egyébként Én meg olyan húsgombóc receptet vadászok,ami rizses. Köszi ha tudtok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!