Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ki hogyan készíti a levesbe a...

Ki hogyan készíti a levesbe a húsgombócot?

Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:

1 kis májkrém konzerv, 1 tojás, 3-4 ek búzadara, pici só

eldolgozom 20 p. hütöben pihentetem.

2011. júl. 3. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:

Első!

Amit te írsz, az májgombóc!

2011. júl. 3. 18:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
27%
A máj az nem hús?
2011. júl. 3. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A megdarált húst összekeverem tojással és zsemlemorzsával.Természetesen sót,és borsot is teszek bele.
2011. júl. 3. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

25 dkg darált hús, 2 tojás, 3 ek. búzadara, só, bors eldolgozod kis gombocokat gyúrsz pihenteted 20 p.

A forrásba lévő levesbe kb 20 p. főzd a gombócokat.

2011. júl. 3. 22:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Még mielőtt valaki tévedésbe esne: a máj nem hús. Húsnak a harántcsíkolt izomszövetet nevezzük. A májban pedig nem található semmiféle izomszövet. Csupán egy nagy emésztőmirigy.
2011. júl. 3. 22:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Kedves 5-ös Válaszoló,akkor komolyan kell fél kiló darálthúsba 4 tojás?:O Egyébként Én meg olyan húsgombóc receptet vadászok,ami rizses. Köszi ha tudtok segíteni.
2012. ápr. 11. 14:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!