Hogyan csináljak levesbe húsgombócot kisfiamnak?
Figyelt kérdés
Levesbetétként szeretnék főzni húsgombócot,de a tojást kihagynám belőle.Mit tehetnék bele hogy ne följön szét a gombóc?2010. máj. 26. 12:57
1/2 anonim válasza:
Miért akarod kihagyni, mennyi idős? Igazából én még nem próbáltam, de a grízt, rizst, zsemlét szoktak ilyenekbe rakni, hogy egybe maradjon. Ha még pici a babád és több húst csinálsz (magatoknak is főzöd a levest) nem kell félned, bele rakhatod, hisz az ő két kis gombócába épp, hogy kerül. Kivétel, ha persze allergiás vagy hajlamos lehet rá.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia!
Azért akartam kihagyni,mert nem volt itthon és az esőben nem akartam levinni magammal a zöldségeshez azért a kis tojásért (egyedül mégsem hagyhatom itthon csak 16 hónapos).Evett már tojást és tojásos ételt is,illetve a mi ebédünket eszi.Még a kérdés feltevése után megcsináltam a levest,egyszerűen egy kis sóval kevertem össze a húst és pici gombóckákat formáltam,nem főtt szét egyik sem.OLvastam ezekről a lehetőségekről de nem tudom ugy megenné vagy sem ezért maradtam az egyszerűbb változatnál.
Azért köszönöm a válaszod!
2010. máj. 27. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!