Mennyi tejből csináljak zabkását?
Figyelt kérdés
50 g zabpehelyhez mennyi tejet rakjak?2011. jún. 30. 14:57
2/9 A kérdező kommentje:
Hát ez aztán baromi hasznos válasz volt, örülök, hogy ezt így leírtad.
2011. jún. 30. 15:02
3/9 anonim válasza:
Pont dupla annyit amennyi a zabpehely. Nekem így mindig jó lesz. Öntsd ki egy pohárba, úgy könnyebb kiszámolni mennyi a duplája. Jó étvágyat! :)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. jún. 30. 15:03
5/9 anonim válasza:
Igen, dupla annyi folyadék, mint szilárd anyag. Én a fele tej-fele víz variációra esküszöm :)
6/9 anonim válasza:
Szia én 2dl tejet szoktam 5és fél evőkanál zabbal.. De akkor abból még tízóraira is marad..:)
7/9 A kérdező kommentje:
Fogyózok, szóval elég fontos lenne kimérnem.. 50 grammot akarok először kipróbálni, az max 30 g szénhidrát, az tök jó.. :) Délelőtt kipróbáltam, 25 grammhoz tettem 2,5 dl tejet, de akkor még maradt rajta sok tej.
Tényleg amúgy hogy lesz jó? ha marad rajta tej, vagy ha nem?
2011. jún. 30. 16:28
8/9 anonim válasza:
Persze, arra nagyon sok volt a 2,5 dl tej. Az 50-re szerintem elég lesz 1 -1,5 dl. Kezdd kevesebbel, és ha látod, hogy nem elég, akkor önts utána. Én nem szeretem úgy, ha marad rajta tej, mindig úgy csinálom, hogy jól beigya és bedagadjon.
És odáig vagyok ha inkább a sós íz dominál benne,mint az édes :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
Akkor jó, hogy kipróbltam még a holnap reggeli bevetés előtt :D
Én az édeset szeretem, szóval tuti tele-édesítőzöm.. :PP
2011. jún. 30. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!