Melyik tejből készíthetnék aludttejet?
Már vagy 15 éve nem sikerül finomra elkészítenem,nem hiszem hogy csak az én hibámból!
A segítségeteket előre is köszönöm!
Próbálj meg valakitől igazi házi tehéntejet,venni,iagzán jót,csak igazán jóból tudsz csinálni! Nagymamámék mindig házi tejet vesznek,ha túrót,vagy aludttejet szeretnének csinálni,és finom is szokott lenni! A bolti pancsokból nem hinném,hogy sikerülni fog.
25/N
20.58! Hahó! É magam sütöm ki a zsírt, esszük a finom tepertőt. Van olyan vendégem, aki kifejezetten zsíros kenyeret kér nálam. A kenyeret is én sütöm, én is dagasztom.
Visszatérve az aludttejre. Boltiból is lehet /a drágábbik fajtából/, de amiben tartósítószer van, meg ne vedd, mert keserű lesz és élvezhetetlen.
A bolti tejben sincs tartósítószer.Hőkezeléssel csírátlanítják. Otthon sem lehet a forralt tejből aludttejet készíteni.
Persze a butaság fél egészség.
Tehát a házi tej a megoldás kulcsa!Nem lesz könnyű beszereznem,de nincs lehetetlen csak tehetetlen!:)
Köszönöm a javaslataitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!