A sajtot nagyon jól le lehet fagyasztani,szoktam úgy is,hogy szeletelővel hajszálvékony szeletekre vágom(egy kerek sajtot 4felé,aztán szeletekre,nemkell a szeletek közé tenni semmit,tízesével folpackba csomagolom,reggel kirakom a normál hűtőtérbe,vacsorára márjó is)amaradékot,amit nem tudok felszeletelni,lereszelem,ezt használom el először.
2011. febr. 5. 21:43
Hasznos számodra ez a válasz?
3/10 anonim válasza:
FONDÜT!!!!
2011. febr. 5. 21:45
Hasznos számodra ez a válasz?
4/10 anonim válasza:
10 deka reszelt sajthoz adj 1 tojás fehérjét, gyúrj belőle kb 1,5 cm-es golyókat, forgasd zsemlemorzsába, és forró olajban süsd aranybarnára. Kb 4 cm-re megduzzad, belül habszerű lesz, és nagyon finom!
agy pedig 4 féle sajtból sajtszósz tésztával csirkemellel egy kis párolt brokkolival :) isteni finom
2011. febr. 6. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
7/10 anonim válasza:
A kemény sajtok jól fagyaszthatók. Én mindig egy tömböt szoktam venni, és feldarabolom több kis részre, úgy fagyasztom le.
2011. febr. 6. 19:25
Hasznos számodra ez a válasz?
8/10 anonim válasza:
keverj ossze egy kis mustart nemi mezzel, vagy mez helyet kakukkfuvel es majorannaval. Helyezdd egy kis talkaba, majd a sajtot kockazdd fel szepen. Tegyel melle fogpiszkalot, es a csalad azt tudja martogatni film nezes kozben chips helyett. Egeszseges es finom is. Ha kell meg szosz recept, tudok sokat :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!