Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Öltél már állatot, úgy értem...

Öltél már állatot, úgy értem megenni? Ha igen mit? Kort és nemet is. Én 23/N Fanatikus állatvédők és vegák kíméljenek!

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok. Én vágtam már csirkét,és tyúkot. Fel is darabolom. De kakast libát,nem merem megfogni. Disznóölésen fogom a véres tálat.

Anyukám zokszó nélkül kivégez mindent,de anyósom még csak hozzá sem ér a nyers húshoz mert szerinte az büdös. Apu még élt szegény járt disznót vágni.

Anya 51,anyós 56 éves.

2011. jún. 22. 12:44
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
A kényszer nagy úr! Nem tehetem meg hogy finnyáskodjak,és én ebben nőttem fel.
2011. júl. 5. 11:35
 12/26 anonim ***** válasza:
66%
ohh,és nem tudtok valami állást szerezni?vagy zöldséget,gyümölcsöt termeszteni,eladni-enni? nem gonoszkodásból írom. :)
2011. júl. 5. 13:04
 13/26 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem mire gondolsz?! Nem eladásra vágunk állatot! Magunknak. Mivel falun élünk,itt ez megszokott. Mindenki ezt csinálja. Ugyan úgy termesztünk kertben is zöldséget.
2011. júl. 5. 13:10
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
és nem sajnálod őket?
2011. júl. 5. 14:32
 15/26 A kérdező kommentje:

Nem igazán. Azért vannak. De te azt írtad hogy nem vagy vega,mikor megeszed őket nem sajnálod? Tisztába vagy vele hogy múltak ki! Ilyenkor mi van?!

Szerintem ez álszentség,hogy mennyire sajnálom közben meg megeszem!

2011. júl. 5. 14:38
 16/26 doboszoli ***** válasza:
100%
Van nálunk a faluban egy Annuska néni, aki 60 évesen még úgy vágta a disznót házaknál, mint akármelyik férfi böllér.
2011. júl. 5. 16:16
 17/26 anonim ***** válasza:
44%
de sajnálom,de engem ez tényleg megdöbbent.és nem zavar a vér?és ugye a gyerekeidet nem fogod ölésre tanítani?ez az ő érdekük. és tényleg nem vagyok vegetáriánus,de kezdesz felébreszteni.
2011. júl. 6. 11:12
 18/26 A kérdező kommentje:
Szerintem hagyjuk,nem megyek bele a játékodba!
2011. júl. 6. 11:15
 19/26 anonim ***** válasza:
csak halat (de többszöri próbálkozás után), a többihez nem lenne szívem, inkább megveszem készen.
2011. júl. 6. 12:48
 20/26 doboszoli ***** válasza:
51%

Annyi a különbség, hogy más végzi el a "piszkos munkát".

Az eredmény ugyanaz. Ezt hívják álszentségnek.

2011. júl. 6. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!