Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Öltél már állatot, úgy értem...

Öltél már állatot, úgy értem megenni? Ha igen mit? Kort és nemet is. Én 23/N Fanatikus állatvédők és vegák kíméljenek!

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok. Én vágtam már csirkét,és tyúkot. Fel is darabolom. De kakast libát,nem merem megfogni. Disznóölésen fogom a véres tálat.

Anyukám zokszó nélkül kivégez mindent,de anyósom még csak hozzá sem ér a nyers húshoz mert szerinte az büdös. Apu még élt szegény járt disznót vágni.

Anya 51,anyós 56 éves.

2011. jún. 22. 12:44
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
41%

Elég ha annyit írok, hogy vadász vagyok? :) (minden folyamatot mi csinálunk, nem hívunk hentest!)

Amúgy vágtam már csirkét és disznóvágáson (rendes falusi-nagymama)is részt kellett vennem.

Falusiak számára (pl:nagyszülők) ez normális.

26/N

2011. jún. 22. 13:03
 2/26 anonim ***** válasza:
75%
Halat. Úgy lelkiekben képes lennék szinte bármi mást is (ami nem tabuállat = nekem amolyan "szent állat"), de városi patkány vagyok, megveszem inkább a boltban a husit, pucolva.
2011. jún. 22. 13:06
 3/26 anonim ***** válasza:
29/N, ez lemaradt
2011. jún. 22. 13:06
 4/26 anonim ***** válasza:
25%

Galambot, csirkét, tyúkot, kakast, halat. A disznóölésen is részt vettem valamikor, de tálat nem kellett tartanom.

A kakasnak a két szárnyát a tövénél kösd össze egy erősebb madzaggal, abba bele tudsz kapaszkodni. A lábait is kösd össze, és lépj rá, akkor nem rugdalózik. Gyors, határozott mozdulat, és kész is van! Közben gondolj a finom "kokas-pörköltre"!!

2011. jún. 22. 18:02
 5/26 anonim ***** válasza:
Lemaradt: nő vagyok és "kissé korosabb korosztály"
2011. jún. 22. 18:02
 6/26 anonim válasza:
59%
Csak Velociraptort, meg egy-két Brachiosaurust.
2011. jún. 22. 18:54
 7/26 doboszoli ***** válasza:
90%

Lovon, és szamáron kívül mindent.

Vadásztam, horgászom, 30 éve vágok disznót hobby szinten.(nem szakmám) Olyan évi 40 darabot.

Igyekszem a dolgot minél gyorsabban,és legkevesebb szenvedést okozva végrehajtani.

Soha nem "cowboykodtam", nem lőttem bizonytalanra.

Ugye élve megenni....

2011. jún. 22. 20:42
 8/26 anonim ***** válasza:
50%

hangyát. és meg is ettem.

3éve vega vagyok. :D

2011. jún. 23. 03:30
 9/26 anonim ***** válasza:
49%

13 éves voltam, mikor az első tyúkot le kellett vágnom. Igaz egy kicsit féltem tőle, de megoldottam. Onnantól kezdve csirke, kakas, kacsa, liba, mindegy. A muszáj nagy úr! Disznóvágásnál is megtartom a tálat.

A nagymamám, aki már 86 éves a felsoroltak közül egyedül a kacsát és a libát nem vágja le, mert attól valahogy úgy érzi: fél! De a pucolással és a felbontással már semmi gond!

38/N

2011. jún. 23. 05:24
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
én nem vagyok vega,de ez félelmetes amit ti csináltok nő létetekre.
2011. júl. 5. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!