Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Írnátok nekem hízlaló ételeket...

Írnátok nekem hízlaló ételeket? :D

Figyelt kérdés
Én nem fogyózom,hanem hízozóm,szeretnék egy pár kilót felszedni. Előre is köszi a jó sok választ,remélem sok lesz! :)
2011. jún. 5. 16:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
78%
körömpörkölt
2011. jún. 5. 18:08
 22/23 A kérdező kommentje:
Azt utálom! :D
2011. jún. 5. 18:11
 23/23 anonim ***** válasza:

reggeli:

2 adag müzli tejjel, gyümölccsek, 2-3szelet kenyér lekvárral/mézzel, 1 nagy pohár kakaó/tejeskávé

2-3szelet kenyér felvágottal, sajttal, zöldségek egy nagy pohár tej

péksütik tejjel/kakaóval

vajkrémes, sajtkrémes szendvics zöldséggel

húszsíros kenyér paradicsommal

tojásrántotta 2 szelet kenyérrel

2-3 szelet mézes, lekváros kalács tejjel

tízórai szendvics diákcsemege, nagy marék dió, mandula

2 banán, csoki, rrágcsák

ebéd: husos leves pl gulyás 1 nagy szelet kenyér, tészták mindenfélén, rizs, krumpli, tojásosnokedli, rizseshús, husok, halak, főzelékek, desszert-gofri, tejberizs, mákosguba, palacsinta, csokik

uzsonna joghurt, kefír gyümölccsel olajos magvakkal, banán, keksz,méz, lekvár, piritós

vacsora tészta, rizs, krumpli, hús, szendvics, édesség, olajos magok, piritós, kalács, müzli

mennyire jó neked, én nekem most is korog a gyomrom, csak én fogyózok, 170cm 50 kilo, ha nekem ilyen problémám lenne majd kiugranék a bőrömből, annyi finomság van itthon, de én egy szem paradicsomot nem tudok megenni mert tuti híznék tőle, ezért marad hogy éjfélig fennmaradok mert úgy fáj a gyomrom az éhségtől hogy nem tudok elaludni meg sajna szédülök is

szóval mázlista vagy:9

2011. jún. 5. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!