Írnátok nekem hízlaló ételeket? :D
reggeli:
2 adag müzli tejjel, gyümölccsek, 2-3szelet kenyér lekvárral/mézzel, 1 nagy pohár kakaó/tejeskávé
2-3szelet kenyér felvágottal, sajttal, zöldségek egy nagy pohár tej
péksütik tejjel/kakaóval
vajkrémes, sajtkrémes szendvics zöldséggel
húszsíros kenyér paradicsommal
tojásrántotta 2 szelet kenyérrel
2-3 szelet mézes, lekváros kalács tejjel
tízórai szendvics diákcsemege, nagy marék dió, mandula
2 banán, csoki, rrágcsák
ebéd: husos leves pl gulyás 1 nagy szelet kenyér, tészták mindenfélén, rizs, krumpli, tojásosnokedli, rizseshús, husok, halak, főzelékek, desszert-gofri, tejberizs, mákosguba, palacsinta, csokik
uzsonna joghurt, kefír gyümölccsel olajos magvakkal, banán, keksz,méz, lekvár, piritós
vacsora tészta, rizs, krumpli, hús, szendvics, édesség, olajos magok, piritós, kalács, müzli
mennyire jó neked, én nekem most is korog a gyomrom, csak én fogyózok, 170cm 50 kilo, ha nekem ilyen problémám lenne majd kiugranék a bőrömből, annyi finomság van itthon, de én egy szem paradicsomot nem tudok megenni mert tuti híznék tőle, ezért marad hogy éjfélig fennmaradok mert úgy fáj a gyomrom az éhségtől hogy nem tudok elaludni meg sajna szédülök is
szóval mázlista vagy:9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!