Írnátok nekem hízlaló ételeket? :D
Figyelt kérdés
Én nem fogyózom,hanem hízozóm,szeretnék egy pár kilót felszedni. Előre is köszi a jó sok választ,remélem sok lesz! :)2011. jún. 5. 16:55
12/23 anonim válasza:
este egyél a legtöbbet, minimum 6óra után:D
13/23 anonim válasza:
Hát ha olyan típusok vagytok mint én, akkor bizony ezektől sem fogtok hízni... Én már mindent próbáltam. Hónapokon át napi 2 tábla csoki, csipsz, minden ami árt, 1 évig napi 2 menüt ettem a mekiben, stb. Semmi se használt. Utolsó próbálkozásom a mozgás lesz. Ezt már többen is írták, hogy sportoljak. Kíváncsi leszek az eredményre. :)
14/23 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket is,írjatok még! :) Igazából én nemrég kezdtem el,de eddig nem olyan nagy siker sajna,remélem hamar beindul majd :)
2011. jún. 5. 17:38
15/23 anonim válasza:
Nem szeretem a zsíros kajákat, ezért én anno édességgel próbáltam: heti 4-5 tábla Milka 1 hónapon át nálam meghozta az eredményt.
16/23 anonim válasza:
reggelire vajas-nutellás fehérkenyér jó vastagon megkenve. legalább 2 nagy szelet. tízóraira egy jó nagy szendvics, jó sok vaj, szalámi, sajt. ebédre mehet ami van, lehet repetázni is :) aztán ebéd után egy kis nassolni való, ami lehet bármilyen torta, süti ihatsz hozzá egy jó kis tejszínhabos cukoros kávét is.. uzsonnára megint mehet egy jó nagy szendvics, vacsorára is ami van, vacsora után pedig egy kis nassolnivaló, chips, csoki ilyenek ha késő este megéhezel akkor is nyugodtan vágj be valami jó kis szendvicset . ezt csinálod pár hónapig és meglesz az eredménye :)
17/23 A kérdező kommentje:
17:45 Mennyit szedtél fel 1 hónap alatt? Akkor neked nagyon jó ha így sikerült. :)
2011. jún. 5. 17:52
18/23 anonim válasza:
de ha fel szeretnél szedni pár kilót miért zsírral teszed?:D nem hogy elkezdenél fehérjében meg szénhidrátban gazdag kaját enni és edzeni:D vagy ha unod a soványságot és csak kövér szeretnél lenni hát hajrá:D
19/23 A kérdező kommentje:
17:55 Ki mondta,hogy zsírt akarok enni zsírral?:) És egyáltalán nem akarok kövér lenni csak egy pár kilót felszedni ami szerintem normális. :)
2011. jún. 5. 17:57
20/23 anonim válasza:
Aztán óvatosan, nem csak hízni lehet ettől, de a koleszterined az egekbe szökik, nem beszélve egyéb dolgokról, amiket ez okozhat! Inkább orvos tanácsát kérném ki, a végén többet ártasz magadnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!