Honnan szerzi be a spar a kígyóuborkát? Sürgős
Budapestre és Békéscsabára szállítottak belőle, és most jön a de.
Könyörgöm, ez is olyan kamu, mint a ház. Minden évben van valami. Ezúttal a mezőgazdaság tönkretétele a szabadkőművesek célja. Röhej.
Nagykertől, és számos országból.
Most van uborkaszezon. Tudom, hogy nehezen megoldható a piacolás, de a friss magyar uborka egy hétig is eláll a hűtőben, a héjában talán még tovább is...
Szerinted ezt itt meg tudja neked mondani bárki is? Miért nem a Sparban kérdezted meg?
Amúgy meg szerintem nem kamu. Lehet, hogy valaki szándékosan előidézte a problémát, de a több száz fertőzött nem hiszem, hogy viccel.
Tescoban vettem kígyóuborkát,megettem ma és még itt vagyok...:)
Ma vettem,ma ettem,holnap is azt fogom,semmi bajom nem lesz,és törvény tiltja hogy kiírják hogy magyar termék,és nem az...
Szóval nyugi,szódabikarbónás vízbe áztasd pár órát,alapos mosás hámozás és ha nagyon félsz,ez a folyamat egy olyan fertőtlenítés hogy bajod nem lesz...:)
"Könyörgöm, ez is olyan kamu, mint a ház. Minden évben van valami. Ezúttal a mezőgazdaság tönkretétele a szabadkőművesek célja. Röhej."
Ja, az lehet, hogy a h1n1 hiszti újratöltve. Tényleg szánalmas ez a sok hisztériakeltés.
Innen-onnan.
Szerintem most egy ideig hanyagold a kígyóubit, sosem lehet tudni, hogy mindig onnan származik-e az adott termék, ami "rá van írva".
Jobb a békesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!