A kígyóuborkát meghámozod mielőtt megeszed?
Figyelt kérdés
Én meg szoktam hámozni. :)
Csak azért mert láttam olyat aki nem, számomra ez furcsa.
2010. aug. 4. 11:28
1/12 anonim válasza:
Dehogy, miért hámoznám! Régebben anyukám hámozta az uborkasalátába (ő nem eszi, csak abban), de már leszoktattuk arról is.
2/12 anonim válasza:
Csak ha öreg az uborka. Salátához viszont csak részben hámozom le, csíkokban, így látványosabb lesz.
3/12 anonim válasza:
nem, viszont alaposan meg kell mosni, amúgy is a héjában van a legtöbb vitamin és ásványi anyag
4/12 anonim válasza:
nem, teljesen jó az a héjával együtt. Csak akkor szoktam, ha öregebb az ubi, vagy ha salátát csinálok belőle
5/12 anonim válasza:
A kígyóubit nem(ha szép friss),a fürtöst viszont igen!
7/12 anonim válasza:
Nem. Egyrészt a héjával együtt gusztább, másrészt meg nem csúszik:-).
8/12 Lampard95 válasza:
Én nem szoktam meghámozni úgy sokkal finomabb:D
15/F xD
9/12 Dodesz.. válasza:
Szia!
Nem értem, hogy mi olyan furcsa Neked ezen, hogy van aki nem hámozza meg, Én sem hámozom meg, és nem értem mi ezen a furcsa. Amúgy egyetértek az elöttem szólóval; Úgy finomabb! ;)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!