A kígyóuborkát hámozva vagy hámozatlanul szoktátok fogyasztani?
Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 22:52
1/10 anonim válasza:
nem hámozom, de pont a tegnapi iszonyat keserű volt az egész és a húsa sárgás , ki kellett dobnom.,.. mostantól a fürtöst veszem.
2/10 anonim válasza:
Én sem hámozom.Olyan fini ha rajta marad a héjja:)
4/10 anonim válasza:
Sehogy, mert nem szeretem. De az igazi uborkát azt imádom, hámozva megsózva :-)
6/10 anonim válasza:
Általűban csak akkor hámozom, ha már öreg. Uborkasalátához viszont részben, csíkokban hámozom, úgy sokkal mutatósabb.
7/10 anonim válasza:
Csak akkor hámozom ha nem szép a külseje, amúgy nem.
8/10 anonim válasza:
Szia!
Én meghámozom, de ha valahol hámozatlanul tálalják, úgy is megeszem.
Üdv!
10/10 anonim válasza:
Csak akkor hámozom meg, ha csúnya a haja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!