Kocsonya?
Én csülökből,körömből, bőrből főzöm. Mindhárom FÜSTÖLT, amit előző este beáztatok.
Szemesborson, vöröshagymán, fokhagymán(gazdagon) esetleg són kívül más fűszert nem használok.
A húsokat egészben rakom fel főni, max. a nagyobb csülköket késsel kinyitom. Fövés után kicsontozva (a körmöt is) adagolom a tányérokba, majd szűröm rá a zsírtalanított, ülepített lét.A zöldséget inkább a húslevesbe tartogatom.
Műanyagos boltba kapható 20 forint magasságában tetős 0.75-ös gulyásos tálka. Praktikus, mert fér bőven lé, a lé ellepi a húst, nem szárad, az ajándékba küldött kocsonyánál, nem kell nyilvántartást vezetni a tányérról, jénairól.
Nálam a 30 tányér alapmennyiség.
Ja!
Füstölt hús alatt a konyhasóban érlelt, akácon füstölt húst értem, nem a tacskó-gazdaságos gyorpácolt, gyantával "füstölt" ízetlen vackot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!