Kocsonya?

Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 11:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
csak annyi hogy én nem csak a fül- köröm -farok -bőr-négyest szoktam hanem ha megfelelő méretű a fazék beleteszek egy hátsó csánkot de a hentes el is fűrészeli ha akarod.+mi főtt tojást szoktunk rakni a tányérba a kicsontozott lé mellé.
2011. máj. 28. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 doboszoli ***** válasza:

Én csülökből,körömből, bőrből főzöm. Mindhárom FÜSTÖLT, amit előző este beáztatok.

Szemesborson, vöröshagymán, fokhagymán(gazdagon) esetleg són kívül más fűszert nem használok.

A húsokat egészben rakom fel főni, max. a nagyobb csülköket késsel kinyitom. Fövés után kicsontozva (a körmöt is) adagolom a tányérokba, majd szűröm rá a zsírtalanított, ülepített lét.A zöldséget inkább a húslevesbe tartogatom.

Műanyagos boltba kapható 20 forint magasságában tetős 0.75-ös gulyásos tálka. Praktikus, mert fér bőven lé, a lé ellepi a húst, nem szárad, az ajándékba küldött kocsonyánál, nem kell nyilvántartást vezetni a tányérról, jénairól.

Nálam a 30 tányér alapmennyiség.

2011. máj. 29. 16:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 doboszoli ***** válasza:

Ja!

Füstölt hús alatt a konyhasóban érlelt, akácon füstölt húst értem, nem a tacskó-gazdaságos gyorpácolt, gyantával "füstölt" ízetlen vackot.

2011. máj. 29. 16:40
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!