Mit csináljak ha nem köt meg a kocsonya? Lécci nagyon sürgős
Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 16:47
1/10 anonim válasza:
Zselatint olvassz fel,és keverd bele a levébe.
2/10 A kérdező kommentje:
de már ki van merve, akkor most öntsem vissza?
2010. márc. 26. 16:54
3/10 anonim válasza:
Mennyi ideje van kimerve? Mert a kocsonyának több óra kell, mire beköt. Tedd a hütöbe és várj legalább 4-5 órát.
Zselatint csak akkor tegyél bele, ha még akkor is folyik.
4/10 anonim válasza:
Lehet,hogy nem főzted elég sokáig,vagy nem volt benne elég csontos rész.Tedd még vissza pár órára főzni lassan,ha ez sem segÍt,zselatin...
5/10 A kérdező kommentje:
már 5 órája hűtőben van és még mindig nagyon hig.
2010. márc. 26. 17:08
6/10 anonim válasza:
Akkor öntsd a levét vissza egy fazékba, elöirás szerint keverj bele zselatint (de kevesebbet, mint a csomagon van, 1 literre való adagot másfél literbe) és tána töltsd újra ki.
7/10 anonim válasza:
Főzd tovább, és tegyél bele még fokhagymát. Én sohasem teszek bele zselatint, az nem igazi kocsonya.
8/10 anonim válasza:
A fokhagymától sűrűbb lesz??
Én úgy tudtam a pektin, amitől kocsonyás lesz, a bőrben meg a csontokban van...
és nyugodtan keverj bele zselatint, senki nem fogja észrevenni, hogy mű a kocsonyád...
9/10 anonim válasza:
Máskor főzzél bele körmöket, ettöl köt meg szépen a kocsonya!;)
10/10 anonim válasza:
főzz szét benne egy négyzetméternyi bőrt, az elég kell hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!