Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valami egyszerű receptet írna...

Valami egyszerű receptet írna valaki lécci?

Figyelt kérdés

nem nagyon tudok főzni és valami olyan kéne ami hamar megvan és legyen benne sajt légyszi :D

és ne linkeljetek mindmegette.hu meg ilyeneket kérlek!

2011. jún. 12. 17:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

sajtos-sonkás-tejfölös tészta.a sonkát zsiradékon kicsit megpirítod.. közben kifőzöd a tésztát, előírás szerint.lecsöpögteted, és összekevered a sonkával. jól megtejfölözöd, majd egy vajazott jénaiba teríted. vastagon megszórod reszelt sajttal, és addig sütöd, míg a sajt pirulni kezd.

a sütést ki is lehet hagyni, akkor csak összekevered a cuccot és eszed. de átpirítva sokkal, de sokkal finomabb.

2011. jún. 12. 17:50
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi de az van itthon és nem szeretem,nem tudom egyszrűen megenni mert hányingerem lesz tőle..pedig bármit megtudok enni ha nagyon éhes vagyok..na mind1
2011. jún. 12. 17:55
 3/9 anonim válasza:
100%
sajtleves: 3 dl főzőtejszínt megmelegítesz, bele reszelt sajt, kevergeted amíg el nem olvad, sót és borsot teszel bele. pirítóssal tökéletes:)
2011. jún. 12. 18:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

akkor csinálj sajtos bundáskenyeret, hátha attól nem lesz hányingered:)

ha megsült akkor szórd meg bőven reszelt sajttal.

2011. jún. 12. 18:15
 5/9 anonim válasza:
82%
rendelj valamit
2011. jún. 12. 18:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
hááát, én is amondó vagyok, ha ilyen válogatós vagy, rendelj egy pizzzát olyan feltéttel, amitől nem mész a rókamezőre:)
2011. jún. 12. 18:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

melegszendvics

főzöl krumplit, majd ha megfőtt kis zsiradékon dinsztelsz hagymár, majd rá vágod a krumplikat, utána ketchup, ütsz rá 1-2 tojást majd reszelt sajttal megszórod

sajtos perec, pogácsa, rántott sajt, sült sajt rizzsel

saláták sajttal

almára teszel egy szlet sajtot és megsütöd

bundáskenyér reszelt sajttal

vajas kenyér reszelt sajttal

rizs ha megfőtt reszelt sajttal összekevered

2011. jún. 12. 20:45
 8/9 A kérdező kommentje:
húú köszi :)
2011. jún. 12. 20:48
 9/9 anonim válasza:
zsíros kenyér lila hagymával :)
2011. jún. 12. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!