Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Csak én vagyok felháborodva?...

Csak én vagyok felháborodva? Hogy lehet megélni?

Figyelt kérdés

Egy pici pohárka joghurt (125g) akciósan 80Ft.

Egy kg alma (6db) 400Ft.

Egy kg fagyasztott vegyes zöldség 800Ft.

Egy 1/2kg teljes kiőrlésű kenyér 300Ft.

6 szelet zsírszegény csemegekaraj 400Ft.

Egy tubus (75ml) mínőségi fogkrém 1000Ft.

Egy csomag tisztasági betét 1000Ft.

És még sorolhatnám... hogy például egy havi bérlet meg 10000Ft... stb...

A havi fizetés átlagosan 8-90000Ft.

Szóval akkor a párizsin és a zsírosdeszkán kívül minden luxus?

2011. máj. 15. 13:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Blend a med,colgate euro familyben 290 ft.
2011. máj. 15. 13:34
 12/17 anonim ***** válasza:

még én is olcsóbban vásárolok, pedig nem szoktam tescos terméket venni.de plkimegyek a piacra friss zöldségért és a henteshez húsért.

Pedig a havi kajapénzem a családra 300 ezer forint.

De megnézem mit mennyiért veszek.

2011. máj. 15. 13:34
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Az igaz, hogy sokaknak jóval nehezebb most, mint pár éve, de ha valakinek ilyen szinten kell összehúznia a nadrágzsinórt, akkor:

Van egy krémjoghurt, csak epresben láttam eddig, 40Ft

Egy kiló almát ma a sparban 379-ért vettem, de ki lehet menni a piacra, ott feleannyi

Szintén a sparban egy kilós vegyeszöldség 400Ft

Egy kiló félbarna kenyér 279Ft (spar), a csóró, mint én nem fogja a teljes kiőrlésűt megvenni

Minden fóliás felvágott sokkal drágább, mint amit a felvágottas pultban kapsz!

Nem fog elrohadni a fogam, ha nem az elmex fogkrémet, hanem a 300Ft-osat fogom használni

A tisztasági betét is majdnem 600Ft.

Na, most spóroltam neked közel 2000Ft-ot.

Meg kell nézni, hogy mit hol veszel, és még senki nem halt bele az olcsóbb áruba.

2011. máj. 15. 13:36
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Rossz helyen vásárolsz és rosszul. Joghurtból pl. nem szabad pici pohárkát venni, mert az drága: vegyél nagy poharasat, 180 Ft. Beleturmixolsz gyümölcsöt és kész a gyümölcsjoghurt.

Almát 200-300-ért már lehet kapni.

fagyasztott zöldség: 400-600ért már van.

Ha ragaszkodsz a tk kenyérhez, akkor vegyél kenyérsütőt, a liszt olcsóbb, fél év alatt bőven behozza az árát, onnantól csak hasznot termel.

csemegekaraj nem tudom mi, olyat nem szoktam venni, de akciósan pl. kolbászt 1200/kg lehet venni

fogkrémből 200-300ért már kapsz megfelelőt, nem muszáj a legdrágább.

-ezek kb. a teszkós árak (én csak ott vásárolok). Meg most már érdemes a piacra kijárni. Heti egy nagybevásárlással ezreket lehet spórolni.

Luxus az, ha az éjjelnappaliba szaladgálsz háromszoros árú élelmiszerért.

2011. máj. 15. 13:44
 15/17 A kérdező kommentje:

A joghurt Activia a Tescoban vettem családi csomagban.

Az alma a Fővám téri piacról van.

Azok az olcsóbb fagyasztott zöldségek tele vannak répával és kb. semmi egyéb nincs benne... ez 800Ft, de van benne sok kukorica, zöldborsó, pirospaprika, zöldbab, brokkoli stb...

A teljes kiőrlésű kenyeret Lidl-ből veszem, ez a kedvenc típusom.

A karaj nagyon finom, naponta 2 szeletet eszem csak, de tényleg ez a fajta (Délhús) kivételesen nagyon ízletes! Egész más mint a többi felvágott...

A tisztasági betét szintén akicós csomagban volt, azt hiszem 100db-os.

2011. máj. 15. 14:39
 16/17 A kérdező kommentje:
A fogkrém pedig Sensodyne. Ilyet kell használnom, mert a többitől (Colgate, Blendamed stb.) druván begyullad az ínyem. Régen használtam Signalt 450Ft-ért, de kivonták a forgalomból azt a fajtát.
2011. máj. 15. 14:41
 17/17 anonim ***** válasza:

egy pohár joghurt (175gramm) a pennybe nem akciósan 49 ft-nem sz@r fajta, nagyon finom, a nagy pedig 450gramm 149ft-

Sissy

egy kilo alma 229 ft a szép fajtája a pennybe, csúnnyábbat, szóval annyi hogy kicsit megvan ütve és fonnyadba de nagyon finom kásás, egész héten azt ettem a piacon 100ft/kg(újpalota)

fagyasztott zöldség-huu ez elég sok én 1 kg vettem auchanba amibe volt karfiol, borsó, kukorica és répa de nagyon finom, amúgy meg saláta , újhagyma hónapos retek-100ft ezekből is tudsz csinálni, mellé csalamádé ami 750gramm 220 ft a pennybe és nagyon finom, 1 kilo répa 169ft

fél kilo tk kenyér 149-lidl, penny, auchan, tesco stb

2 db tubis elmex fokrém volt auchanba 1049ft-ért

tisztasági betét a neves fajta is 400 ft alatt megúszom

2011. máj. 15. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!