Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A kekszek hízlalóak?

A kekszek hízlalóak?

Figyelt kérdés
Háztartási keksz meg pl. Győri édes.
2009. febr. 25. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden hizlal amiben liszt és cukor van. Olvasd el hogy mi van ráírva.
2009. febr. 25. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

De azért nem midegyik annyira egészségtelen, mégha sok energiát is tartalmaz! Pl. a háztartási kekszben nem sok zsír van, de a töltött és édes kekszek nagyobbik hányada cukorral és zsírral készül.

Vannak azonban korpás vagy rostokkal dúsított, zsírszegény (esetleg zsírmentes) kekszek, amelyeket ha délelőtt fogyasztasz mértékkel, nagyobb problémád nem lehet. Bizonyos termékek édesítőszerrel készülnek.

2009. febr. 25. 22:06
 3/7 anonim válasza:
Igen hizlal.
2009. febr. 25. 22:39
 4/7 anonim válasza:
A Korpovit keksz amellett,hogy nem hízlal,még egészséges is.Tele van növényi rosttal,amik amellett hogy fokozzák a belek mozgását,még jó duzzadó képességűek is,így telítettség-érzetet okoznak.Ami nem elhanyagolható ha az ember fogyni szeretne.
2009. febr. 26. 14:53
 5/7 anonim válasza:
Azért mindenből számít a mennyiség. Én mondjuk a Győritől a Jó Reggeltet vagy a Bahlsen Hobbits-ot szoktam enni, de inkább csak pár darab erejéig. Ezek például teljes kiörlésű gabonával készültek. Azért ez is számít.
2011. okt. 10. 14:19
 6/7 anonim válasza:
A Bahlsen kekszet én is nagyon szeretem, olyan finom. :) uzsira vagy tízóriainak is szuper.
2011. okt. 10. 15:36
 7/7 anonim válasza:
Számít a mennyiség. Én korábban nagy korpovit rajongó voltam, de a boltban, ahová most járok, nem kapható. Most ipari mennyiségben eszek kekszet, most én is bahlsent, mert erősen gyúrok a nyereményjátékra. Reggelente pedig hanyagolom a liftet az irodában.
2011. okt. 14. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!