Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik ételt utálod a legjobban?

Melyik ételt utálod a legjobban?

Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 22:20
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
Alma, zöldborsó, máj, halászlé és gomba. Minden mást belém lehetne erőltetni (persze nem esek túlzásokba:D pl agyat nem ennék) de pl a gombának a szagától is megfájdul a fejem.
2011. márc. 22. 11:53
 32/50 anonim ***** válasza:

Bármilyen állat bőre akárhogyan, főleg csirkebőr - azonnal kiöklendezem, szal akkor nem halnék csak éhen vele, ha már azt is meg bírnám enni, ami visszajött. Mócsingos, zsíros, szivacsos húsok. Bármi, ami túl olajos, vajas vagy zsíros.

Tökfőzelék és bármi kaja tökből, lecsó, tojásleves, meggyleves, pacal, sárgadinnye, kocsonya, velő.

2011. márc. 22. 12:02
 33/50 anonim válasza:

Jack Bauer jo volt :-) Latom a pacal viszi a palmat, meg nem ettem es soha nem is fogok! Veres hus es hal semmilyen formaban, es majgombocleves, amit szinten kicsi koromban eroltettek ram. Minden vasarnap. Vannak egyeb dolgok amiket nem szivesen eszek meg, de ez a negy biztos nem csuszna le!

Kulonben koszi a kerdest, terhes vagyok epp es olyan undor fogott el hirtelen, hogy ma csak jegkockat eszem szerintem...

2011. márc. 22. 12:22
 34/50 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :D

pacalt még soha sem ettem és nem fogok.

Pörkölt szagától hánynom kell,+ rántott húst sem szeretem (ráuntam h minden héten az volt)

A tökfőzeléket viszont szeretem, és a sárgadinnyét is, igaz az utóbbit kicsinek nem szerettem én sem.

2011. márc. 22. 14:55
 35/50 Salx Narval ***** válasza:
Malachús,békacomb,mócsingos húsok,csirkenyak,csirkeláb,kagyló, csiga,zsírosabb halak.Hirtelen ezek jutottak eszembe.A legtöbb hazai kaját megeszem, ha az ízlésemnek megfelelő módon készült.
2011. márc. 22. 15:32
 36/50 anonim ***** válasza:
káposztás tészta... blöö
2011. márc. 22. 17:30
 37/50 A kérdező kommentje:
köszi :D
2011. márc. 22. 17:40
 38/50 anonim ***** válasza:

szalonnát utálom a legjobban!

a kocsonyát, tormát, puszedlit és füstölt húst sem szeretem, évente/2évente kb 1x ha eszek, és párizsiból, kolbászból, virsliből is csak bizonyos fajtát tudok megenni :S

2011. márc. 23. 15:49
 39/50 A kérdező kommentje:

a kocsonyát kihagytam az aztán az undorító!

(gyümölcskocsonya finom:D)

2011. márc. 23. 17:11
 40/50 anonim válasza:
engem a sültmájjal lehet kikergetni a világból, egyszer anya gumitalp ízűre és állagúra csinálta véletlenül....azóta a szagát se bírom, katasztrofális volt
2011. márc. 23. 17:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!