Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik ételt utálod a legjobban?

Melyik ételt utálod a legjobban?

Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 22:20
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
89%
Pacalt, soha semmilyen korulmenyek kozott. Nem szivesen pedig, finom fozelek, porokoltek. Ja es nem eszek olyan hust, amin latszik, hogy mozgott nemreg. pl. csirkelab
2011. márc. 21. 23:40
 12/50 anonim ***** válasza:
85%
Napközis finomfőzelék és répafőzelék legfeljebb éhhalál előtt.
2011. márc. 21. 23:41
 13/50 anonim ***** válasza:
85%
paradicsomos káposzta. pacal.
2011. márc. 21. 23:43
 14/50 anonim ***** válasza:
74%
konkretan olyan kaja, amit semmilyen korulmenyek kozott nem ennek meg, nincs. de az amitol undorodok, es ha jack bauer is kenyszeritene sem ennem meg az a ketchup
2011. márc. 21. 23:44
 15/50 anonim ***** válasza:
76%
Van pár olyan étel amit nem szívesen eszek meg,mert undorít! Pacal,belsőségek,vér,agy,velő,csirkeláb. Disznó,csirke és pulykahúson kívül sem eszem más húst,nagyon ritkán marhát. Amit viszont borzalmasan utálok,az a gomba! Persze ha az életem múlna rajta megenném.
2011. márc. 22. 00:02
 16/50 anonim ***** válasza:
53%
bármilyen hús
2011. márc. 22. 00:04
 17/50 anonim ***** válasza:
88%
Nekem a pacal, a sárgaborsófőzelék, és a csirkebőr. Ez a három úgy kiveri a biztosítékot, hogy inkább fakérget meg füvet ennék, ha nem lenne más...
2011. márc. 22. 00:08
 18/50 anonim ***** válasza:
Pacal, tök- és zöldbabfőzelék, spárga, pacal, körömpörkölt, fokhagyma. Nem undorodok egyik kajától sem, csak az ízük visszataszítóan rossz. Élő mászó-csúszó dolgokat nem volt alkalmam kipróbálni még, de inkább azok, mint a fentiek.
2011. márc. 22. 00:27
 19/50 anonim ***** válasza:
76%

A legtöbb kaját szeretem, inkább a bizonyos formában változataik nem jönnek be.

A tejföl nélküli krumplipürével ki lehetne kergetni a világból.

A zöldbablevest kaporral imádom, viszont a kapor nélküli, sárgarépával, meg mindenféle leveszöldséggel kotyvasztott változatának még a szagától is hányok.

A spenótot is szeretem, de csak úgy elkészítve, mint a zöldborsó főzelék, ha fokhagyma van benne meg nem bírnám enni (pedig amúgy szeretem a fokhagymát).

A körömpörit sehogy nem igazán bírom, főleg, ha nagy, zsíros körmök vannak benne, bár a levét kenyérrel megeszem.

A kocsonyáért fokhagymásan, kizárólag füstölt körömmel és hússal odavagyok, de a megfagyott húsleveshez hasonlító, füstölt hús nélküli, zöldséges fajtájától már akkor öklendezni van kedvem, ha meglátom.

Van még egy pár ilyen "kedvencem", de talán ezek a legkellemetlenebbek.

2011. márc. 22. 00:46
 20/50 anonim ***** válasza:

Pacal, bárány vagy birka bármi. Halászlét csak utolsó esetben. Sóskafőzelék. Nagyon zsíros, olajos kaják. És nagyon csípősek.

Csokitorta, csokifagyi. Franciakrémes. Diótöltelékes sütik, kalácsok. (Ezektől fizikailag totál rosszul leszek, pedig semmi kifogásom nem lenne ellenük.)

2011. márc. 22. 00:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!