Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Előpirított tarhonyát hol vegyek?

Előpirított tarhonyát hol vegyek?

Figyelt kérdés

Kaptak nagyimék valami csomagot az önkormányzattól,a tarhonyát nekem adta.sose láttam még ilyet,elő van piritva.

ELYON márkájú,narancssárgás zacsiban van.

Nézegettem boltokban,sehol nem látok előre piritottat,pedig nagyon praktikus,gyűlölök tarhonyát piritani...

Vett már valaki ilyet vagy hasonlót?

Hol?

2011. márc. 19. 21:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Valamit nem értek a tarhonyát olajon kell pirítani, úgy pedig nem áll el mert az olaj levegővel érintkezve egy hét alatt megkeseredik. Ugyanis oxidálódik.
2011. márc. 19. 22:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Zsíron is piríthatod,igaz akkor avasodik.De pirított tarhonyát még nem láttam sehol.
2011. márc. 19. 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet szárazon is pirítani. Én mindig úgy szoktam.
2011. márc. 19. 22:49
 4/5 A kérdező kommentje:

[link]

ilyen

tudom hogy kell piritani,de ezt nem kell,pirultan árulják

2011. márc. 20. 08:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi is kaptunk ilyet, ez a cég szabolcsi cég, itt vannak az elérhetőségei, talán hívd fel telefonon, és meg tudják mondani, hogy a közeletekben melyik boltba szállítanak ilyen jellegű tésztákat:

ELYON KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

TISZA U. 78.

4765 CSENGER , SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG

Telefon: (44) 34 27 47

2011. márc. 20. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!