500g tarhonyát hogy kell elkészíteni?
Figyelt kérdés
Még nem csináltam, de szeretnék a hús mellé. mennyi vizzel engedem fel?2011. aug. 25. 14:41
2/6 anonim válasza:
Elméletileg kétszeres mennyiségű vízzel kell. De van, aki úgy főzi ki, mint a tésztát (bő vízben), aztán meg leszűri, de szerintem úgy nem olyan finom.
3/6 anonim válasza:
Amikor felteszed pirítani egy kis olajra, akkor mérd ki pohárral. Ha mondjuk ez 5 pohár tarhonya, akkor miután lepirult kicsit, felengeded 9 pohár vízzel. Kis lángon hagyod és már kész is. Nem szabad 2*-es mennyiségű vízzel felengedni, mert mászkos lesz.
Sok sikert!
5/6 anonim válasza:
én is zsíron jól lepirítom, és másfélszeres vizzel öntöm föl. ekkor sózom. addig főzöm, míg a vizet felszívta. átkeverem villával, félrehúzom a gázon és egy konyharuhával letakarom.saját gőzében tökéletesen megdagad, és nem ragacsos.
6/6 doboszoli válasza:
Én is zsírt használok, csak nem akartam "kötekedni".
Olajat kizárólag az autómba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!