Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Valóban undorító a lóhús, a...

Valóban undorító a lóhús, a nyúl, stb fogyasztása?

Figyelt kérdés
Imádom a hús ételeket, igazából mindenféle húst, ha jól van elkészítve.. Mostanában viszont szinte elmegy a kedvem az evéstől a családi vacsorák alkalmával, mert a nővérem folyamatosan fujjol, utálkozó..stb arcot vág étkezés közben, mert pl nyulat, lókolbászt stb-t eszek, ami szerinte a legundorítóbb dolog, mert milyen cukik előtte stb.. Tényleg ennyire undorító ez?? Ti, hogy vélekedtek erről?
2011. febr. 25. 17:09
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
A malac is képes barátkozni, sőt labdázni is tud..Mégis megesszük..
2011. márc. 19. 13:00
 22/29 anonim ***** válasza:
Jó, ha úgy is megeszed akkor miért érdekel mások véleménye? Ha meg akarod enni akkor is megfogod enni ha a többség azt mondja hogy ez ocsmány dolog. Mindig találsz kifogásokat szóval akkor ez tök felesleges...
2011. márc. 19. 20:21
 23/29 anonim ***** válasza:
14%

Megint egy kérdező, akinek csak sok-sok bólogatás kell, önigazolás hegyekben.

Egyél, amit akarsz, amit bevesz a gyomrod, ép elméjű ember nem eszi meg azokat, akiket szeret, már, ha van képessége szeretni... A nem ép elméjű-lelkű meg ilyeneket ír:

"eleg beteg, ha azert nem eszik valaki nyulat, lovat, mert az ember baratai.. Meg mert cuki.. Igazad van, pusztuljon el a nyul, senki ne egye meg.. Komolyan ennyi esze van nehany lelkes allatbaratnak? A nyul finom, de csak fiatalon. Az allatok nem a barataid, csupan elviselik azt, hogy te oket szereted, mert mast nem tudsz.. Nem hiszem, hogy az lenne a nyul rendeltetese, hogy simogassuk, setaltassuk. Es a lo is, elso sorban haszonallat. Eheto."

Szánalom virágai, ti, fogalmatok sincs semmiről. Plusz már miért ne lehetne a nővérednek véleménye, amit el kellene fogadnod, ha már érezni alázatot, tiszteletet nem tudsz az élet felé. Sülve tálalnálak fel egy szavannai oroszlánnak téged és az idézet gazdáját is.

2011. máj. 3. 17:11
 24/29 A kérdező kommentje:
Ne személyeskedj, nem őriztünk együtt libát. Nem önigazolást kértem, pusztán csak jogom van más véleményét kritikával illetni, ha félrebeszél. Tisztelem az életet, elítélem az állatkínzást, de ha valami haszonállat, akkor az haszonállat. Ha valamit azért tartanak, hogy élelmiszert állítsanak elő belőle, akkor tegyék meg és fogyaszthassam nyugodt szívvel, anélkül, hogy ezt folyamatosan a fejemhez vágják, ahogyan én sem teszem ezt zöldség fogyasztás közben, pedig a növény is élőlény. Mások gondolkodására voltam kíváncsi, illetve az egyből ítélkező embereknek próbáltam megvilágítani egy-két tényt, ami miatt szerintem nem helyes a felfogásuk a témával kapcsolatban. (ezzel nem őket ítéltem el, hanem igyekszem egy általam rossznak ítélt felfogásról megmagayarázni miért is tartom annak..)
2011. máj. 3. 17:59
 25/29 A kérdező kommentje:
Ha visszaolvasol láthatod, hogy semmi kötözködés nem volt a szavaimban pusztán ténykeet írtam le, illetve a véleményem. Ellenben veled, aki egyből személyeskedni kezdett és támadott, eltérve a témától. Ez az én véleményem, nem kell itt fölöslegesen vitát indukálni..
2011. máj. 3. 18:02
 26/29 anonim ***** válasza:
60%
Nem a táplálék az undorító, hanem az ostoba, aki undorodik tőle. Baromságokat nevelnek belénk, aztán viszolygunk normális dolgoktól. A béka is nagyon finom, még akkor is, ha élve undorítónak találod. Elkészítve teljesen olyan, mint a csirke.
2011. aug. 15. 01:28
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg ne egyél répát mert cuki. Bárki, aki akkora gyökér, hogy egy ember számára táplálékállatként funkcióját tökéletesen betöltő élőlényt sajnál, az felvághatja nyugodtan az ereit, mert nem érti, hogy működik a természet és magát az életet nem ismeri és nem tartja tiszteletben. Magas fokon megy sajnos az ostobaság.
2011. aug. 15. 01:37
 28/29 anonim ***** válasza:
Lovat enni tényleg gáz. Csirke, hal oké, de ló, béka, nyúl? Ez már a sznobok flancolása...
2018. jan. 24. 00:12
 29/29 anonim ***** válasza:
Kizárt, hogy én lovat, nyulat egyek. Vidéken nőttem fel,nem panelben,volt a családban házi tyúk,malac , de csak ezt a két húst ettem mindig is,mást nem. Még ha kóstolóban volt birka,borjú,kacsa,liba, azokat sem. Felnőttként már a malacokat,szarvasmarhát is sajnálom, a csirkénél gondolom azt, hogy még belefér, kevésbé intelligensek a malactól,tehéntől,szeretem a tojást is. Már a disznótorost se szívesen enném meg.
2020. nov. 8. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!