Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Valóban undorító a lóhús, a...

Valóban undorító a lóhús, a nyúl, stb fogyasztása?

Figyelt kérdés
Imádom a hús ételeket, igazából mindenféle húst, ha jól van elkészítve.. Mostanában viszont szinte elmegy a kedvem az evéstől a családi vacsorák alkalmával, mert a nővérem folyamatosan fujjol, utálkozó..stb arcot vág étkezés közben, mert pl nyulat, lókolbászt stb-t eszek, ami szerinte a legundorítóbb dolog, mert milyen cukik előtte stb.. Tényleg ennyire undorító ez?? Ti, hogy vélekedtek erről?
2011. febr. 25. 17:09
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
12%
nem olyan számban tenyésztik erre a nyulakat, te szerencsétlen.
2011. febr. 25. 18:46
 12/29 A kérdező kommentje:
Amit nyulat tenyésztenek, annak a legnagyobb része az arra megy.. Hidd el, ezt tanulom az egyetemen..
2011. febr. 25. 18:52
 13/29 A kérdező kommentje:
Egy nagyobb nyúltelepen (amiből Magyarországon több is van ) 1500 db anya körül tartanak nyulakat vágásra..
2011. febr. 25. 18:56
 14/29 anonim ***** válasza:
71%

Jó, de a fogyasztása csak nem olyan elterjedt, mint magáé a csirkéé. Oké, egyenek nyulat, de én egyszer már kostóltam, nem is jó, ráadásul a nyulak...

De a lovakat még mindig kegyetlenség vágni, kutyákat, macskákat is. Ennek a lovas témának már utána is jártam, és ez a lóvágás tényleg nem vmi fair.

2011. febr. 25. 20:35
 15/29 anonim ***** válasza:
74%
A nyúlhús a kedvencem. Viszont, ha nekem kellene levágni, vagy végignézni, vagy az én nyulam lenne, biztos nem enném meg. Bár, én minden állattal így vagyok, legyen az pl a csirke is. :D Nem ölném meg. Viszont, a kész húst, azt megcsinálom, és szeretem is.
2011. febr. 25. 21:03
 16/29 anonim ***** válasza:
33%

én se eszem se lókolbit, se nyulat mert tényleg undi hogy megesszük ezeket a kedves állatokat.

a disznót azért nem eszem meg mert büdös és a húsa is az, hiába van jól elkészítve, disznóízű.

marhát meg szintén nem, mert amióta láttam egy tehén szép,okos szemét ahogy rámnézett, többé nincs szivem megenni.

az őz meg a kacsa számomra rossz ízű, nem szeretem a vad ízt, így vadállatokat sem eszem.

a hal meg pocsolya ízű, így azt sem eszem sűrűn, kb. évente 1x.

csak csirkét eszem, annak is csak a mellét, de ha tehetném azt sem enném,hús nélkül én nem tudok élni de megértem azt is aki sosem eszik húst.

2011. febr. 25. 22:33
 17/29 anonim ***** válasza:
Nem eszem se nyulat se lókolbászt de nem azért mert undorító csak nem szeretem,ne is törődj a nővéreddel.
2011. febr. 26. 11:51
 18/29 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem a nyúlhúst! Meg ettem már lókolbászt is, de nem volt benne semmi különös.

amúgy meg az "ari" állat fogalma mindenkinél mást takar - pl nálam a macskát, azt nem is enném meg, de mondjuk a ragadozóhús az nem is jó:))) A nyulat nem tartom arinak...

[link]

2011. febr. 26. 12:56
 19/29 anonim ***** válasza:
59%
eleg beteg, ha azert nem eszik valaki nyulat, lovat, mert az ember baratai.. Meg mert cuki.. Igazad van, pusztuljon el a nyul, senki ne egye meg.. Komolyan ennyi esze van nehany lelkes allatbaratnak? A nyul finom, de csak fiatalon. Az allatok nem a barataid, csupan elviselik azt, hogy te oket szereted, mert mast nem tudsz.. Nem hiszem, hogy az lenne a nyul rendeltetese, hogy simogassuk, setaltassuk. Es a lo is, elso sorban haszonallat. Eheto.
2011. febr. 27. 17:14
 20/29 anonim ***** válasza:
41%
Nyulat ehetsz, azt nem szeretem meg azt valóban erre tenyésztik. De gondolj bele, hogy egy gyönyörű méltóságteljes lovat, aki mindig úgy üdvözöl hogy beleprüszköl a tenyeredbe, megszaglássza a hajadat, és bökdös az orrával, és aki hűséges barűtod lenne amíg meg nem hal, azt te megeszed kolbász formájában. Szerintem ez tiszteletlenség a lovakkal szemben. (Ugyanígy megvetem a macskák, a kutyák, a majmok, a csincsillák, meg egyebek fogyasztását is.) Szóval egy szerencsétlen lovacskát, akit megunk a gazdája, kolbászba töltik, és te azon jóllaksz. Nagyon kegyetlen dolog. :(
2011. márc. 19. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!