Valóban undorító a lóhús, a nyúl, stb fogyasztása?
Jó, de a fogyasztása csak nem olyan elterjedt, mint magáé a csirkéé. Oké, egyenek nyulat, de én egyszer már kostóltam, nem is jó, ráadásul a nyulak...
De a lovakat még mindig kegyetlenség vágni, kutyákat, macskákat is. Ennek a lovas témának már utána is jártam, és ez a lóvágás tényleg nem vmi fair.
én se eszem se lókolbit, se nyulat mert tényleg undi hogy megesszük ezeket a kedves állatokat.
a disznót azért nem eszem meg mert büdös és a húsa is az, hiába van jól elkészítve, disznóízű.
marhát meg szintén nem, mert amióta láttam egy tehén szép,okos szemét ahogy rámnézett, többé nincs szivem megenni.
az őz meg a kacsa számomra rossz ízű, nem szeretem a vad ízt, így vadállatokat sem eszem.
a hal meg pocsolya ízű, így azt sem eszem sűrűn, kb. évente 1x.
csak csirkét eszem, annak is csak a mellét, de ha tehetném azt sem enném,hús nélkül én nem tudok élni de megértem azt is aki sosem eszik húst.
Én nagyon szeretem a nyúlhúst! Meg ettem már lókolbászt is, de nem volt benne semmi különös.
amúgy meg az "ari" állat fogalma mindenkinél mást takar - pl nálam a macskát, azt nem is enném meg, de mondjuk a ragadozóhús az nem is jó:))) A nyulat nem tartom arinak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!