Mit javasoltok egy vegetáriánus lánynak?
Én is vegetáriánus vagyok, de - ez most off lesz - a hal is hús, hiszen ... na de minek is magyarázzam, sosem fogom megérteni, hogy aki nem eszik húst, az halat hogyhogy?
Egyébként olvass utána, a neten ma már rengeteg hasznos anyag található, illetve ha nagyon komolyan szeretnéd csinálni, olvasd el Schirilla György könyveit (na engem semmi nem vinne rá arra, hogy egyfolytában élesztőt meg forrázott mákot egyek, grrrr, de tőle olvashatsz remek, jól hasznosítható ötleteket az ilyen borzalmakon kívül is).
26/N
Zakuszka ez zöldségekből fözöt szósz amit bármire rá tehetsz tészta, kenyér, rizs, tofú fantáziától függ.
Puiszka piritott zöldségekkel, fözelékek, indiai kaják hüvelyesk lencse bab... ezekből salik, leves, egytál étel, tepsis krumplik kockázot krumplit füszerekkel, zöldségekkel tespsibe szórsz rá 1 p. víz 30-40 perc a sütöben, paradicsomos spagetti, svéd gomba sali, rántot leves, hamis gulyás, bácskai gombás rizs.
off: azt hiszem, már tudom, milyen nem szeretnék lenni jó pár év múlva - bocsánat, kikívánkozott belőlem, mert egy anonim oldalon nem láttam még senkit így kapaszkodni a tiszteletért, amit persze pont a stílusa miatt nem tud megkapni. A gyerek is ember, önálló akarattal rendelkezik, az ő szava is ér valamit (sőt!), és csak azok állítják az ellenkezőjét, akiknek az életben semmi nem jött össze, s ha ő már "csak" egy cseléd (otthon és a munkahelyen is), akkor ugyan már hadd élje ki az uralkodási vágyát egy fiatal felnőttön...
A gyerek azt tiszteli, aki őt is tiszteli.
Vége :)
A Schirillás válaszadó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!