Tudna esetleg valaki segíteni étel összeállításban?
Figyelt kérdés
Étrend összeállítást kell készítenem karácsonyi témából, 5 fogás/étel kellene. Tudnátok segíteni? Ital nem muszáj hozzá.2011. febr. 13. 15:23
1/7 anonim válasza:
www.no-salty.hu, www. mindmegette.hu
2/7 anonim válasza:
Vagy. Üsd be a google-ba, hogy :karácsonyi ételek.
3/7 anonim válasza:
Nem tudom mihez kell,de ha szakács suliba akkor nem is olyan egyszerü mint hinné az ember.Pl nem szabad h ismétlődjenek a hozzávalók,azaz nem lehet előételnek rántott gomba döételnek pedig gombával töltött karaj.Szóval majd ird le szerintem h mihez kell,ha csak alapba egy 5 fogásos kaja akkor nem vészes,de ha kritériumoknak kell megfelelni az már mástészta.
Padlizsánkrém piritóssal.
Rántott zöldségek(gomba,cukkini,karfiol)akár sajt.
Halászlé
Sült kacsacomb párolt kápival ,sült burgonya gerezd.
vegyes rétes.
(gyümölcssaláta)
4/7 A kérdező kommentje:
igen, szakács suliba kell.
2011. febr. 13. 16:29
5/7 anonim válasza:
Sejtettem mert nekem is vizsgán ez volt az egyik feladatom.
6/7 anonim válasza:
Nem mondta el neked a tanár hogy mik a kritériumok?Azaz pl nem lehet ismétlödés azaz rántott gomba elöételnek rántot hus főételnek,nem lehet pl vegyes köret és vegyes rétes,nem lehet gomba leves és gombás hús stb.Szóval nem csak az alapanyagok ne ismétlödjenek hanem a szavak is.Ezért sem künnyű jól összeállitani.Pl..nem lehet hideg libamáj zsirjában és hideg gyümileves.Szerintem érted amiket irtam.Hideg előétel,meleg előétel,leves föétel és deszert ez az 5 fogás kv nem lehet az 5.
7/7 anonim válasza:
1. Előétel: francia-saláta
2. Marhahúsleves
3. Sertéspörkölt nokedlivel, savanyúság
4. Karácsonyi pulykasült krumplipürével,
5. Karácsonyi beigli (mákos, diós) + pogácsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!