Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ilyen van? Eldobom az agyam!

Ilyen van? Eldobom az agyam!

Figyelt kérdés

Veszem ki a hűtőből a szokásos napi actimelemet (danone), mikor érzem, hogy túl könnyen kijön a tartóból (tudjátok, egy kartonpapír fog össze 4-et), és nahát, lejött a teteje?

Nézem, hát nem lejött, hanem ÜRES volt a doboz!!!

De látszik rajta, hogy volt benne. Lehetséges, hogy a boltban valaki megitta, majd visszatette?? Az eszem megáll. Biztos, hogy sem én, sem a párom nem tettük vissza a szemetet a hűtőbe, úgyhogy csak így kellett hazahoznom a boltból. Hihetetlen.

Jártatok már így?

Persze hiába mennék reklamálni, nem tudom bizonyítani úgyse.

2011. febr. 8. 23:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Valamelyiknap voltam a tescoba, és válogattam a joghurtok közt hogy melyiket vegyem meg. Volt vagy 3 db jogobella ami olyan könnyü volt.Megnéztem jobban, volt egy kis lyuk rajtuk ás kivolt szívva a doboznol, szerintem szívószállal kiszívták.

Ja és a trappista sajtba is bele volt harapva. :S

2011. febr. 9. 12:52
 12/17 anonim ***** válasza:
86%

Én meg Bakony camembert nem veszek soha többé, és semmilyen más ilyenfajta csomagolású élelmiszert.

Egy barátom dolgozott a gyárban (rövid ideig). Ott azzal szórakoztak, hogy ki tudja úgy megnyalni a sajtot (csomagolás elött természetesen), hogy senki ne vegye észre!

Tudom, erre az lesz a válasz majd valakitől, hogy akkor étterembe se egyek...

2011. febr. 9. 13:32
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi a Corában vettünk úgy kólát, hogy a 8-as csomagban az egyik üveg teljesen üres volt, de csak otthon tűnt fel. Az látszódott hogy valaha volt benne kóla, de hogy hol tűnhetett el belőle nem tudom, mert dupla fóliába volt csomagolva.
2011. febr. 9. 13:43
 14/17 A kérdező kommentje:

érdekes történetek..

az a durva az egészben, hogy nem egy Tescoban vettem, ahol nem tűnik fel, hogy valaki (ha tényleg vásárló volt) actimelt iszogat, hiszen szokták osztogatni is hostessek....

de hogy egy kisvárosi penny marketben, ahol sosincs tömeg, hogy lehet ilyet kivitelezni, az rejtély.

lehet, hogy tényleg dolgozó volt.

2011. febr. 9. 14:01
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajna van, de hogy mondjak egy ritka jót: 5 dbos túró rudiba 6 volt :)))))) Úgy örültünk neki!
2011. febr. 9. 16:44
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Legalább ilyet is olvashatunk kedves utolsó. Ez valóban ritka kincs.
2011. febr. 9. 19:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Én a narancslével jártam így. Ki volt bontva mikor megvettem, és hetek múlva mikor megakartam inni, akkor jöttem rá, hogy valszeg már a vásárlás előtt felbontották. Romlott volt persze. Egy pici hiányozhatott belőle csak, ahogy meglötyögtettem a dobozt.
2011. febr. 10. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!