Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Agyam eldobom mindjárt. Távkapcsolatban vagyunk, most beszélünk msn-en, és tuti nem csak velem beszél? Most hagyjam?
Meg is kérdeztem tőle, azt mondja menetrendet néz...(fél órája, hmm). Nem beszél senkivel azt mondja. Máskor egyből válaszol...ahhj:@
Bassza meg egész nap nincs rá ideje??!
Egy órát beszél velem, pont akkor foglalkozik ezzel...
áhh:@
Most én vagyok beteges féltékeny?
Rosszul esik.
Kérdezőnek meg igaza van...
Nem az a lényeg itt, hogy csak vele beszéljen, de még azt sem mondja el, hogy mással beszél.
Beszélhet a barátaival...mért ne beszélhetne? Mi oka lenne rá, hogy titkolja?
Menetrendet meg nem szokták feladni kötelező olvasmánynak, ha jól tudom...
miért beszélne csak veled??
kicsit tényleg beteges..
igen betegesen féltékeny vagy.
azért nem mondja hogy igen, mással is beszélek, mert tudja hogy kiakadsz rajta. voltam hasonló helyzetben, kezdetben simán odaböktem hogy naná hogy beszéelk mással is, hát mirét ne lenne szabad a barátaimmal kapcsoaltot tartani... rögtön jött hogy akkor most adjam meg a címüket, és egyébként is ne pasizgassak..eszem ágában sem volt.
ne féltékenykedj. szabad neki mással bezsélni, veled is beszél, és talán ha érdekesebb dumákkal szórakoztatnád a féltékenykedés helyett oda is figyelne rád.
Nem sok dolgod lehet, ha te képes vagy órákon keresztül csak a monitort bámulni, és azt lesni, melyik másodpercben ír :D Gondolom, hogy rosszul esik, de nyugi... hidd el, tényleg szoktak az emberek az msnen kívül mással is foglalkozni... ha meg mégis beszél valaki mással, akkor mi van? Nyilván nem csak a te kedvedért van msn fiókja :D Haverjaival, barátaival, osztálytársaival, rokonaival, simán beszélhet közben, és akkor mi van?
Bár nem tudom, ha azt mondja, nem beszél senkivel, miért nem hiszed el? Ezért sz*r a távkapcs, semmi bizalom nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!