Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van barátom, de ha vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátom, de ha vele vagyok alig beszélünk, nem jövünk ki jól, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Holnap lesz egy hete,hogy járunk.Úgy kb.2 hete az egyik osztálytársam mondta,legjobb haverja barátomnak,hogy xx üdvözöl,puszil.Úgy kezdődött az egész.Utána fb-n bejelölt chetelgettünk,de nem gondoltam,hogy akar is valamit.Suliba néha beszéltünk,de akkor jól megvoltunk vele,erre múlt héten d.u meg jól elvoltunk smsbe,megkérdezte,hogy akarok-e járni vele,én meg igent mondtam.Nagy volt az öröm,de nagyon féltem,mert első barátom,még nem is csókolóztam stb... :/ erre tegnap találkoztam vele,de nem is csókolóztunk,mert én nem mertem:/ annyira félek tőle :/ és...állandóan feszült vagyok miatta,és nekem nem megy a járás,mert béna vagyok.Meg alig ismertjük egymást,erre összejöttünk,és ez így nem jó!Mit tegyek???Holnap szakítsak vele,vagy várjak egy kicsit? 15/L
2011. okt. 25. 18:08
 1/8 anonim ***** válasza:

1.nem vagy béna

2.valahol el kell kezdeni

3.lassíts a tempón

4.vagy szakíts vele.

22/F

2011. okt. 25. 18:12
 2/8 A kérdező kommentje:
hát....lehet,hogy igaz amit irtál,de én már nem tudom mit tegyek :( ám köszönöm a választ!
2011. okt. 25. 18:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Hallgass a szívedre!
2011. okt. 25. 18:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Járj velem!
2011. okt. 25. 18:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Zavarban vagytok mind a ketten, azért viselkedik ő is így. Hagyj időt magatoknak és próbáljatok lazulni egy kicsit. Menjetek el moziba meg ilyenek.

22L

2011. okt. 25. 18:34
 6/8 anonim ***** válasza:
hát kislányom te nagyon hülye VAGY
2011. okt. 25. 18:39
 7/8 A kérdező kommentje:
utolsó:tudom :D de mit tegyek?
2011. okt. 25. 18:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Ugyan már, 15 évesen még természetes, hogy nem mennek olyan könnyen a dolgok. Talán korai volt kijelenteni, hogy jártok, mert ez feszélyez. Egyébként nincs olyan ember, aki teljesen el tudja magát engedni a másik mellett. Szerintem az elején csak a filmekben nincs néha kínos csend. :D Az idő mindent megold, ismerjétek meg egymást, és a csókra akkor is ráértek, ha már úgy érzitek éreztek valamit egymás iránt. Addig is menjetek közös programokra, sétáljatok, mozi, vadaspark vagy bármi! ;) És a legfontosabb, ennyi idősen persze, hogy nem vagy tapasztalt, emiatt ne érezd magad rosszul! Fel a fejjel! :)
2011. okt. 25. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!