Ilyen van? Eldobom az agyam!
Veszem ki a hűtőből a szokásos napi actimelemet (danone), mikor érzem, hogy túl könnyen kijön a tartóból (tudjátok, egy kartonpapír fog össze 4-et), és nahát, lejött a teteje?
Nézem, hát nem lejött, hanem ÜRES volt a doboz!!!
De látszik rajta, hogy volt benne. Lehetséges, hogy a boltban valaki megitta, majd visszatette?? Az eszem megáll. Biztos, hogy sem én, sem a párom nem tettük vissza a szemetet a hűtőbe, úgyhogy csak így kellett hazahoznom a boltból. Hihetetlen.
Jártatok már így?
Persze hiába mennék reklamálni, nem tudom bizonyítani úgyse.
Suli mellett dolgoztam Tescoban.
Be van kamerázva az egy dolog, de attól még simán kivitelezhető, amit én nem tartok rossz dolognak, mert egy aljas rabló banda, de az szemétség, hogy a vásárlóval b*sznak ki.
A vásárló meg velem basz ki mert megzabálja a boltban a terméket,ami után a szemetet én szedem össze és bizonyos hiány felett meg az én fizetésemből vonják le. Amióta dolgoztam multinál és láttam milyen undoritoan neveletlenek,bunkó a vásárlók nagytöbbsége azóta én nem tudom sajnálni őket..:)
Bocsi utolsó,akitől kérdezted nem én voltam de remélem nem haragszol,hogy válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!