Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi jó a McDonald's-ban?

Mi jó a McDonald's-ban?

Figyelt kérdés
Én kifejezetten utálom az összes gyors éttermet, inkább fokhagymát eszek krumplival és sült hússal, vagy pacalt és hurkát. A hagyományos ételnél nincs finomabb. Amit a gyors kajáldákba adnak mind vacak és gusztustalan.
2011. febr. 6. 17:41
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
49%

soha nem ennék a mcdonaldsban, egy csótány a t7álcán ?? fujjmár..

elmondom nektek olyan kiváltságos helyzetben vagyok hogy drága anyukám minden nap főz, és anál finommabb nincs is. minden évben volt és van cocavágás, és a friss májnál nincs jobb :)))

amugy kérdező, melyik hurkát csíped? véres/májas?? :D:D:D:D

másik kedvencem a disznóöléses kolbász,, nyami.. :D:D fincsi tormával uuuu... :D:D most megkivántam. :))

2011. febr. 9. 21:17
 52/56 Tinker Bell ***** válasza:
67%

A csótányos dologról csak annyit, hogy a múlt hónapban az egyik közeli ismerősöm és a párja elmentek egy puccos étterembe, ahol a kétszemélyes vacsiért alaphangon 9-10 ezret lehet otthagyni. Éppen a vacsi vége felé jártak, amikor egy megtermett jószág szaladt át, nem a padlón! Az asztalon! Úgyhogy elmondanám, hogy a csótányok nem válogatnak! Ők nem csak a mekibe szeretnek járni. Nagyjából minden étteremben megjelennek, hiszen a kajamaradékra jönnek. Az a nem mindegy, hogy ezt mennyire lehet észrevenni vendégként. Mert vannak éttermek amik már a megjelenéskor el tudják nyomni a szaporodásukat, vannak amik nem. Ez étterem vezető függő, nem pedig kajafüggő. Vannak éttermek amelyek inkább bezárnak egy napra és durva csótányirtást csinálnak, mert az az egy napi bevétel kiesés jóval kevesebb, mint amit az ÁNTSZ kiszab bírságként.

Csak én vettem észre, hogy jó pár válasz eltűnt?!

2011. febr. 10. 08:24
 53/56 anonim ***** válasza:
23%
moderátorok aktivkodnak
2011. febr. 10. 19:21
 54/56 anonim válasza:
100%
de gyépé vagy:D hány éves vagy?
2011. febr. 17. 20:38
 55/56 anonim ***** válasza:
100%
la vie á la pocsolya ugró
2011. febr. 17. 21:04
 56/56 anonim ***** válasza:
A sertès mcfarm menü.
2015. aug. 20. 12:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!