Mi jó a McDonald's-ban?
Tényleg nem a legegészségesebb, de ha mondjuk elmegyünk valahová és megéhezünk akkor vagy pizzára ülünk be, vagy mekibe. A többi étterem valamiért mindig drágább, és arra meg nincs pénzem se.
Nem szoktam minden nap enni, sőt legutoljára kb vagy 4 hónapja ettem :D Úgyhogy néha belefér 1-1, a lényeg, hogy nem kell túlzásba vinni.
Te a pacalt eszed meg, mi meg a mekis kaját. NIncs ebben semmi különös. Műanyag élet ide vagy oda- hozzáteszem még azt, hogy a boltokban is javarészt műanyag, mesterséges anyagot tartalmazó ételek vannak...
4 Hónapba egyszer hamburger nem a világvége.
Én inkább azt utálom, mikor megyek az utcán és a sok rákos bel.ű fújja a pofámba a cigit!! Na ez az én HALÁLOM!
19L
utolsó előtti kérdező..nézz eggyel fentebb, le van írva!
Mellesleg nem csak pacalt szoktam enni, hanem könnyebb kajákat is. De amondó vagyok hogy inkább a pacal mint a meki. Egyébként meg több olcsó normál étterem kéne ahol nincsenek ilyen műanyag vackok, én legszívesebben beszűntetném a meki éttermeket, legalábbis egy részét, mert minden sarkon van.
Hát drága nem azért de amiket te fogyasztasz (malacka) na az pont hogy tele van édes kis férgekkel amik bejutnak a cuki szervezetedbe és elpatkolsz. Egészségesen, mert te csak cocát ettél.
Elvből nem eszek malacot (mielőtt vitatkozni kezdenél, elég járatos vagoyk a husokban található férgekben).
Meki...jó néha belefér...pl egyetemistaként könnyebb a 2 előadás között berohanni a mekibe 2 hambiért (bár tény, hogy a "maszek" táplálóbb) mint elmenni egy kifőzdébe kajálni. Hogy mindenhol azonos-e az íze, azzal vitatkoznék, Isztambulban egy igen érdekes pipi burgerre futottam rá. :) De ez kivétel volt, természetesen.
Eszed a hurkát, ha már ennyire tradicionális vagy, gondolom rendes bélbe töltötték, amiből előzőleg a disznó szarát kanalazták ki.
Akkor az is undorító.
Nézőpont kérdése az egész...
(megjegyzem én szeretem a hurkát)
"A legtöbb parazita a sertés húsban van. A főként nyers füstölt kolbász, szalonna, sonka juttathatja be szervezetünkbe. Ezernyi apró petét szaporítanak nagyon gyorsan a tápcsatornánkba, amit laboratóriumi szinten sem tudnak kimutatni."
Nos igen, végeredményképpen megállapítható hogy azok az emberek akik Mekiben esznek (műanyagot) mekkora szentségtörést követnek el, hogy nem a jó kis szalonkát részesítik előnyben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!