Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi jó a McDonald's-ban?

Mi jó a McDonald's-ban?

Figyelt kérdés
Én kifejezetten utálom az összes gyors éttermet, inkább fokhagymát eszek krumplival és sült hússal, vagy pacalt és hurkát. A hagyományos ételnél nincs finomabb. Amit a gyors kajáldákba adnak mind vacak és gusztustalan.
2011. febr. 6. 17:41
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem a legegészségesebb, de ha mondjuk elmegyünk valahová és megéhezünk akkor vagy pizzára ülünk be, vagy mekibe. A többi étterem valamiért mindig drágább, és arra meg nincs pénzem se.

Nem szoktam minden nap enni, sőt legutoljára kb vagy 4 hónapja ettem :D Úgyhogy néha belefér 1-1, a lényeg, hogy nem kell túlzásba vinni.

Te a pacalt eszed meg, mi meg a mekis kaját. NIncs ebben semmi különös. Műanyag élet ide vagy oda- hozzáteszem még azt, hogy a boltokban is javarészt műanyag, mesterséges anyagot tartalmazó ételek vannak...

4 Hónapba egyszer hamburger nem a világvége.

Én inkább azt utálom, mikor megyek az utcán és a sok rákos bel.ű fújja a pofámba a cigit!! Na ez az én HALÁLOM!

19L

2011. febr. 6. 18:27
 32/56 anonim ***** válasza:
100%
Tény,hogy a mekis kajában minden dzsuva benne van,de ennek ellenére imádom az ízét.Havi egyszer-kétszer ha megeszek egy hamburgert,nem halok bele.
2011. febr. 6. 18:31
 33/56 A kérdező kommentje:

utolsó előtti kérdező..nézz eggyel fentebb, le van írva!

Mellesleg nem csak pacalt szoktam enni, hanem könnyebb kajákat is. De amondó vagyok hogy inkább a pacal mint a meki. Egyébként meg több olcsó normál étterem kéne ahol nincsenek ilyen műanyag vackok, én legszívesebben beszűntetném a meki éttermeket, legalábbis egy részét, mert minden sarkon van.

2011. febr. 6. 18:32
 34/56 anonim ***** válasza:
80%
Hetente járok oda,tudod nem mindenkinek van ideje főzni,emellett nagyon szeretem az ottani ételeket. (McChicken-nyamm :P)Anyukám egyedül nevel és rengeteget dolgozik,alig látom ezért is könnyű bemennünk és ott megkajálni mint hogy azt a kevés időt amit együtt vagyunk főzéssel töltse.Amúgy nem tudom miért kell így köpködni,senki sem mondta hogy kötelező oda menni,aki meg szereti az hagy szeresse.
2011. febr. 6. 18:32
 35/56 A kérdező kommentje:
szeresd
2011. febr. 6. 18:33
 36/56 anonim ***** válasza:
75%

Hát drága nem azért de amiket te fogyasztasz (malacka) na az pont hogy tele van édes kis férgekkel amik bejutnak a cuki szervezetedbe és elpatkolsz. Egészségesen, mert te csak cocát ettél.

Elvből nem eszek malacot (mielőtt vitatkozni kezdenél, elég járatos vagoyk a husokban található férgekben).

Meki...jó néha belefér...pl egyetemistaként könnyebb a 2 előadás között berohanni a mekibe 2 hambiért (bár tény, hogy a "maszek" táplálóbb) mint elmenni egy kifőzdébe kajálni. Hogy mindenhol azonos-e az íze, azzal vitatkoznék, Isztambulban egy igen érdekes pipi burgerre futottam rá. :) De ez kivétel volt, természetesen.

2011. febr. 6. 18:34
 37/56 anonim ***** válasza:
89%
Költözz keletebbre, minden megyében találsz kettőt. Képzeld, az ott élőknek nagy dolog, ha mekibe mehetnek.
2011. febr. 6. 18:34
 38/56 A kérdező kommentje:
vidéki vagyok és nem vagyok malacka.... műanyag pajtás
2011. febr. 6. 18:36
 39/56 anonim ***** válasza:
85%

Eszed a hurkát, ha már ennyire tradicionális vagy, gondolom rendes bélbe töltötték, amiből előzőleg a disznó szarát kanalazták ki.

Akkor az is undorító.

Nézőpont kérdése az egész...

(megjegyzem én szeretem a hurkát)

2011. febr. 6. 18:40
 40/56 anonim ***** válasza:
76%

"A legtöbb parazita a sertés húsban van. A főként nyers füstölt kolbász, szalonna, sonka juttathatja be szervezetünkbe. Ezernyi apró petét szaporítanak nagyon gyorsan a tápcsatornánkba, amit laboratóriumi szinten sem tudnak kimutatni."

Nos igen, végeredményképpen megállapítható hogy azok az emberek akik Mekiben esznek (műanyagot) mekkora szentségtörést követnek el, hogy nem a jó kis szalonkát részesítik előnyben...

2011. febr. 6. 18:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!