Mi jó a McDonald's-ban?
Pacal és hurka finom meg minden ilyen de néha jól esik a gyorskaja. Pizza hamburger vagy ilyesmi.
Mondjuk szerintem drága a meki, mert én megtudok enni 5 sajtburgert is simán pedig nem vagyok kövér(182/72) és úgy már nem olcsó. Viszont ha maszek hamgurgeresnél veszek egy nagy hamburgert egy ezresért azzal jól lakok.
Ja még mindig én,vki írta pizza hutot és kentuckyt...na sajnos ezeket én is bírom,bármennyire is nem tesz jót.
A kolbász,hurka pacal dologról az a véleményem,mint a többinek.Ami megmarad a disznóból,azt összedarálják,öntenek hozzá vért és beletöltik a saját belébe.Na az kb.olyan,mint a mekis húspogácsa.....szóval,köszi,de egyik sem.
Már ne haragudj, de szerinted a zsíros dolgok, amiket te eszel, nem egészségtelenek? Szerintem nézesd meg a koleszterinszintedet, meg fogsz lepődni, a hagyományos kajáid tehetnek róla.. ;)
Különben én nem szeretem a mekit, de a hagyományosat sem, én EGÉSZSÉGESEN ÉTKEZEM. Amibe nem férnek bele az olyan undorító zsíros dolgok, mint pl a hurka, pacal, szénhidrátdús krumpli, stb
Hát,én úgy sem tudnám megenni,disznócafat:P
A mekis szagtól viszont szintén rosszul vagyok,beállok egy fagyiért,erre egész nap érzem hajamon a szagot.
Egy kis sült krumpli árából(300) meg veszek egy kiló előfagyasztott "cikkcakkos"krumplit és megsütöm.
Néha jó. Am teljesen higiénikus, és finom, bár nem akarom látni, hogy miből készül. Van egy ismerősöm, aki minden nap evett, és úgy felpuffadt tőle :S XD. Na szal így néha nem árt.
De vannak jó gyorsétteremek is, menj be egy plázába, ott van bőven :P
Azt kérdeztem mi a jó a mcdonaldsban, ...jöhet olyan válaszoló is aki utálja és azt mondja rá hogy semmi..úgyhogy nem is kell megértened hogy miért így kérdeztem.
Egyébként meg egyáltalán nem higiénikus és tényleg ocsmány..egy fagyit sem ennék onnan, én már irtózok az egésztől, nagyon remélem sokan fognak követni!
"legyenek szívesek olyanok is írni akik egyetértenek velem"
akkor miért nem úgy tetted fel a kérdést h olyanok írjanak? azt kérdezted mi a jó benne.-.-
"egyétek akkor a szart, én még élni akarok"
mert a hurka, pacal, kolbász olyan rohadtul egészséges. még ha salátát, sovány hússal, meg gyümölcsöket soroltál volna fel,akkor rábólintok.
az h valaki néha eszik ilyen helyeken nem jelenti azt h teljesen egészségtelen életmódot folytat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!