Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi jó a McDonald's-ban?

Mi jó a McDonald's-ban?

Figyelt kérdés
Én kifejezetten utálom az összes gyors éttermet, inkább fokhagymát eszek krumplival és sült hússal, vagy pacalt és hurkát. A hagyományos ételnél nincs finomabb. Amit a gyors kajáldákba adnak mind vacak és gusztustalan.
2011. febr. 6. 17:41
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim válasza:
100%

1.Finom

2. Olcsó

3. Gyors

4.Szinte mindig van a közelben egy meki

A McDonald's egy frencsájz , szóval kb. mindenhol ugyanazt, ugyanolyan színvonalon kapod. Én nem tudom, hogy te milyen útszéli koszos mekiben voltál, de egy belvárosiban tisztaság van, és egyáltalán nincs büdös. Persze ,hogy finomabb a hagyományos kaja , de gondolj bele, ha étterembe veszed jóval drágább, én is csak hétvégente járok étterembe, mert nem engedhetem meg magamnak. Ha magamnak csinálom az ételt, az sok meló , és sok időbe kerül. Egy városi embernek , nincs ideje minden nap leállni , és órákat főzni. Vagy gyorsétterem , vagy rendelsz és házhozszállítanak. Amúgy olyan rossz nem lehet,ha az összes kontinensen van , és az egyik legnagyobb globális cég. Azt írtad, hogy régen ,egyszer voltál mekiben , de sz*r volt. Szerintem itt az ideje, hogy újra kipróbáld. Nem lehet csak hagyományos kaját enni. Ki kell próbálni mindent, a kínaitól, az indiaiig ,a McDonald'son át. Ha egész életedben csak "hagyományos" kaját eszel szegényebb leszel sok gasztronómiai élménnyel.

2011. febr. 6. 18:49
 42/56 Tinker Bell ***** válasza:
92%

Beszélsz itt a műanyagról, holott ma már nem találsz olyan kaját ami nem műanyag! Még az sem 100% bio amit a kertedben termelsz, hiszen ott a por ami rászáll, a víz amivel locsolod. A disznóhúsról már ne is beszéljünk. Hiszen nézd csak végig, hogy mivel táplálkozik a malac...

Hülyeségeket meg kérlek ne beszélj, csak azért mert felhúztad magad azon, hogy nem adunk neked igazat!

2011. febr. 6. 18:51
 43/56 A kérdező kommentje:

1 rossz ízű

2 drága

3 nem megyek oda

nem hinném hogy a meki olyan nagy gasztronómiai csúcson van..én nem nevezném az ottani ételeket ételnek. de már meguntam a vitát, látom senki nem ért velem egyet, ez volt az utolsó bejegyzésem, nyugodtan szidjatok..nem ér annyit az egész.a véleményem már elmondtam nem egyszer és nem fog változni.

2011. febr. 6. 18:54
 44/56 Tinker Bell ***** válasza:
82%

Igen! Ez egy nagyon intelligens döntés. Foggal-körömmel ragaszkodni a saját elképzeléseidhez, ami egy sok évvel ezelőtti, egyszeri kipróbáláson alapszanak.

Dugd csak homokba a fejed! Az a legjobb megoldás!

2011. febr. 6. 18:58
 45/56 anonim ***** válasza:
75%
Véleményed szerint kosz van a konyhájaban. Voltál már ott? Amúgy meglepődnél, hogy sokszor neves éttermek (ahol a kaját isteninek minősíted) milyen körülmények vannak. Szóval előbb vizsgáld már meg a másik részt is, ne csak dobálózz itt, hogy Sz@r ízű. Másnak meg a pacal szär aztán te meg az égig magasztalod.
2011. febr. 6. 19:04
 46/56 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem az egész mekivel csak az a bajod, hogy drága, és neked nincs rá pénzed - vagyis féltékeny vagy.
2011. febr. 6. 19:04
 47/56 Tinker Bell ***** válasza:
2011. febr. 6. 19:05
 48/56 anonim ***** válasza:
89%
én se szeretem. ha éhes vagyok is és anyumék ott esznek, inkább csak nézem.. ettől függetlenül nem kezdeményeznék soha ilyen primitív vitát mint te, mert ez teljesen az ízlés dolga.. anyumék meg az általam istenített sushitól másznának a falra.. nagy dolog.
2011. febr. 6. 20:22
 49/56 anonim ***** válasza:
74%
Inkább a Meki, mint a pacal ... na, abba tuti beledöglenék ha meg kellene ennem.
2011. febr. 7. 12:55
 50/56 anonim ***** válasza:
25%
egyrész ízfokozók vannan benne, aki szinte napi szinten kajál ott függővé is tud válni, ami nagyon jó a McDöglesz-nek. ha hosszú távon neadjisten valami betegséged merülne fel (aminek persze seeeemmi köze nincs a gyorséttermi kajához) rengeteg pénzt hagysz a dokinál, gyógyszertárban. de ha csak simán elhízol elsőkörben nagyobb ruha kell, aztán eljön a pont, hogy törekedsz régi alakod visszaszerzésében, akkor költhetsz zsírégetőkre, fittness DVD-re... ööö... ki nem jár jól? Te? azt magasról lesz@rják
2011. febr. 8. 16:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!